5 ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ CONCEALER

Είτε λόγω φόρτου εργασίας, είτε λόγω μικρών παιδιών στην οικογένεια, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όλοι μας κοιμόμαστε λιγότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Και αυτό συχνά φαίνεται όχι μόνο στη συχνά κακή διάθεση και την οξυθυμία μας, αλλά και στην περιοχή γύρω από τα μάτια μας, με τους μαύρους κύκλους να κάνουν αισθητή την παρουσιά τους.

Μπορεί η κρέμα ημέρας να ανανεώνει την επιδερμίδα του προσώπου, ωστόσο δεν είναι σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Οπότε αν νομίζετε πως απλά απλώνοντάς τη παντού στο πρόσωπό σας, θα δείτε σπουδαία αποτελέσματα στην περιοχή των ματιών γελιέστε. Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πολύ λεπτή και έχει λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο, γεγονός που σημαίνει ότι χρειάζεται έξτρα φροντίδα.

Σαν κάποια που σπάνια συμπληρώνει το 8ωρο ύπνου, που προτείνουν όλοι οι γιατροί, ξέρω πολύ καλά πως η εξάλειψη των σημαδιών της έλλειψης ύπνου και της κούρασης στα μάτια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μετά από πολλή έρευνα όμως, κατάφερα και βρήκα 5 κρέμες ματιών (για την ακρίβεια 4 κρέμες και 1 ορό), που χαρίζουν πραγματικά τα αποτελέσματα που έψαχνα (aka λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα) και έχουν γίνει οι απόλυτοι σύμμαχοί μου στον αγώνα κατά των panda eyes.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr