ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΛΑΘΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ. ΕΛΕΟΣ !

Σκέφτηκα να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, για να μπω στην διαδικασία να αποτυπώσω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου, για όλα αυτά που έγιναν με την τραγωδία στα ΤΕΜΠΗ.

Δύσκολο να αποτυπώσεις συναισθήματα, άλλο τόσο να κάνεις κριτική όταν υπάρχουν νεκροί. Από την άλλη σιχαίνομαι, το μότο «η ζωή συνεχίζεται». ΝΑΙ αλλά όχι για όλους, τουλάχιστον για τους γονείς και τους συγγενείς, αυτών που χάθηκαν.

Το 2018 είχαμε την τραγωδία στο Μάτι με 103 νεκρούς. Έφταιγε η δόμηση, ο αέρας, το καλοκαίρι αλλά ποτέ ο ανθρώπινος παράγοντας. Βέβαια, λογικό αφού βρισκόμαστε στην Ελλάδα !!!

Από μικρός θυμάμαι και άλλη μία τραγωδία τότε που σκοτώθηκαν μαθητές πάλι στα ΤΕΜΠΗ, όταν ένα φορτηγό όπου ο οδηγός του, που μετέφερε νοβοπάν από τον Προβατώνα Έβρου στην Αθήνα, έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο στο 388ο χιλιόμετρο στην εθνική οδό Λάρισας- Θεσσαλονίκης.

Ποτέ δεν αποδόθηκαν ευθύνες ποτέ! Ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλο κακό. Και αυτό οφείλεται στο ΠΑΣΟΚ. Όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας παρέλυσε το σύμπαν. Βέβαια αυτή ήταν η πολιτική του και ο στόχος του. Δεν θέλω να επεκταθώ, γιατί θα μιλήσω άσχημα και θα θίξω ανθρώπους που για μένα δεν έχουν καμία αξία.

Οι εκλογές ξεκίνησαν με την 21η Μαΐου, να είναι η μέρα που θα δώσει αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση της ΝΔ και δεν θα γυρίσει πίσω τη χώρα και θα την κάνει έρμαιο των ηγετών και των στόχων του.

Ο Έλληνας σήμερα έχει επιλογές, είναι μορφωμένος αλλά παρασύρεται εύκολα και μένει μόνο στην στιγμή. ΔΕΝ κοιτάει το συνολικό αποτέλεσμα με αποκορύφωμα μετά από λίγο χρονικό διάστημα να πληρώνει τις επιλογές του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε: την μείωση των φόρων, την ψηφιοποίηση του κράτους, το θωρακισμό της πατρίδας, τη στήριξη στις ευπαθείς ομάδες, την μεγάλη προσέλκυση των επενδύσεων, την απογείωση του τουρισμού και την στήριξη της κοινωνίας σε καθημερινή βάση.

Πιστεύω τώρα θα λειτουργήσει διαφορετικά και θα συναισθανθεί το μέγεθος των ευθυνών του. Μην ξεχνάτε ότι 430.000 νέοι ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες για πρώτη φορά.

10
10