MONTBLANC: 3 ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

Επειδή «αυτό που σε συγκινεί είναι αυτό που σε καθορίζει», η νέα διαφημιστική καμπάνια της γερμανικής εταιρείας, μέσω τριών δημιουργικών ανθρώπων, ομνύει στο πάθος των ανθρώπων να καταγράφουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους στο χαρτί. Τι καλύτερο από το να γράφουν με μια συλλεκτική πένα;

Εδώ και εκατόν δέκα χρόνια η Montblanc υπηρετεί με συνέπεια ένα από τα ευγενέστερα ανθρώπινα πάθη: αυτό της γραφής. Ιδέες, ιστορίες, στίχοι και μελωδίες, όλα γεννιούνται στο ανήσυχο πνεύμα της έμπνευσης και καταγράφονται στο χαρτί. Οι υψηλής ποιότητας πένες και μελάνια της Montblanc εγγυώνται ότι θα διατηρηθούν εσαεί, και περιμένουν να τις χρησιμοποιήσετε.

Το δημιουργικό πάθος βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας επικοινωνιακής καμπάνιας της Montblanc με τον πολύ εύγλωττο τίτλο: what moves you, makes you – αυτό που σε συγκινεί είναι αυτό που σε καθορίζει. Πρωταγωνιστές είναι τρεις πολύ διαφορετικοί δημιουργικοί άνθρωποι, τρεις doers – ποιητές της δημιουργικότητας, που μας καλούν να θυμηθούμε ότι ο δρόμος για την επιτυχία είναι αυτός της επιμονής και της τόλμης, αλλά πάνω από όλα αυτός της έμπνευσης. Μόνο αυτό που μας συγκινεί πραγματικά μπορεί να μας δώσει τη δύναμη να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και να πετύχουμε. Υπάρχει μια εσωτερική φωνή μέσα στον καθένα μας που μας υπαγορεύει ποιος είναι ο σκοπός μας, και οι mark makers της Montblanc μάς ενθαρρύνουν να την ακούσουμε πολύ προσεκτικά και να την ακολουθήσουμε.

Στο αριστερό χέρι του ώριμου Spike Lee η πένα Μικρός Πρίγκιπας γράφει ακατάπαυστα.

Ο Spike Lee δεν χρειάζεται συστάσεις, άλλωστε μάς συστήνεται μόνος του στο μονόλεπτο video όπου αφηγείται την ιστορία του. Είναι η ιστορία ενός παραμυθά από το Μπρούκλιν που στα είκοσι χρόνια του ανακαλύπτει και πάλι τον κόσμο μέσα από μια κάμερα. Μέχρι τότε τον ανακάλυπτε συνεχώς μέσα από τη γραφή. Στο αριστερό χέρι του ώριμου Spike Lee η πένα Μικρός Πρίγκιπας γράφει ακατάπαυστα. Στο μυαλό του επιστρέφουν τα λόγια της μητέρας του: «Πρέπει να είσαι δέκα φορές καλύτερος από τους άλλους». Ο δικός της μικρός πρίγκηπας όφειλε ως μαύρος να τα καταφέρει περισσότερο από τα άλλα παιδιά στο δρόμο που ήθελε να ακολουθήσει. Και τα κατάφερε.


Ο πολυπράγμων Chen Kun με τον Μικρό Πρίγκιπα συντάσσει μια επιστολή όπου εκμυστηρεύεται όλους τους φόβους και δισταγμούς του.

Την ίδια πένα κρατά στο δεξί ένας πολύ διαφορετικός αλλά και πολύ παρόμοιος άνθρωπος από την άλλη άκρη του κόσμου. Ο Chen Kun γεννήθηκε στο Τσονγκτσίνγκ το 1976 και είναι ένας πολυπράγμων ηθοποιός, τραγουδιστής, παραγωγός, συγγραφέας και brand ambassadοr στην πατρίδα του. Παράλληλα ασχολείται με το φιλανθρωπικό του έργο. Το δικό του video είναι γυρισμένο στην κινέζικη γλώσσα. Με τον Μικρό Πρίγκιπα συντάσσει μια επιστολή όπου εκμυστηρεύεται όλους τους φόβους και δισταγμούς που είχε προτού τολμήσει – παιδί ουσιαστικά – να παίξει τον πρώτο του ρόλο. Όμως τόλμησε να δοκιμάσει αυτό που ονειρευόταν, και ανακάλυψε ότι το μπορούσε.

 

Ο ουαλός ηθοποιός Taron Egerton έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στο Hollywood και δεν βλέπει την ώρα – σε ένα ρολόι Montblanc 1858 Geosphere με δύο περιστρεφόμενα ημισφαίρια στο καντράν – για τον επόμενο ρόλο του.

Ο τρίτος της ομάδας είναι ο Taron Egerton. Μετά βίας τριάντα ετών, ο Ουαλός ηθοποιός έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στο Hollywood και δεν βλέπει την ώρα – σε ένα ρολόι Montblanc 1858 Geosphere με δύο περιστρεφόμενα ημισφαίρια στο καντράν – για τον επόμενο ρόλο του. Ένα video που δεν μας κάνει κήρυγμα, αλλά με βρετανικό φλέγμα μας υπενθυμίζει ότι αν βρεθούμε στον δρόμο της επιτυχίας, δεν πρέπει να χάνουμε το χιούμορ μας.

Αναμφίβολα τα προϊόντα της Montblanc είναι σύμβολα επιτυχίας. Αλλά δεν είναι μόνο ακριβά δώρα για διακοσμητικό γραφείου, την υπογραφή διεθνών συμφωνιών και επικερδών συμβολαίων. Είναι και τα πρώτα εργαλεία για δημιουργικούς ανθρώπους, είτε αυτό που θα αποτυπώσουν στο χαρτί θα είναι ένα σχέδιο ή ένα buisness plan. Μας το υπενθυμίζουν οι τρεις επιτυχημένοι καλλιτέχνες και μας προτρέπουν να ακολουθούμε τα δημιουργικά μας πάθη, γιατί αυτά είναι που θα μας επιτρέψουν να πραγματοποιήσουμε αυτά για τα οποία είμαστε ικανοί.

Σε έναν κόσμο όπου όλοι έρχονται με κάποιο χάρισμα, όλοι έχουν τη δυνατότητα να βάλουν το δημιουργικό τους λιθαράκι, όταν ακούσουν τον εσωτερική φωνή του ένστικτου. Μακριά από έτοιμες συνταγές και οδηγίες, ο καθένας πρέπει να βρει αυτό που πραγματικά τον εμπνέει να δοθεί ψυχή τε και σώματι. Επιτυχία είναι ένα ταξίδι και συνήθως αυτός που φτάνει στο τέλος είναι αυτός που είχε την ευφυΐα να διαλέξει την διαδρομή που τον εμπνέει περισσότερο.

Πηγή : andro.gr

10
10