MARINE LE PEN: «ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΑΣ»

Για το πρόβλημα της μετανάστευσης και την αντιμετώπισή του από την ελληνική Πολιτεία μιλά μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της σε ελληνική εφημερίδα η επικεφαλής του γαλλικού Εθνικού Συναγερμού Μαρίν Λεπέν.

Η Μαρίν Λεπέν, σε συνέντευξη της στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία», μιλά για την Μέρκελ, την ελληνική κρίση, την κατάσταση στο Αιγαίο και την Τουρκία ενώ η συμβουλεύει τους Έλληνες να «ρίξουν τον Τσίπρα» για να γλιτώσουν από το μεταναστευτικό.

Διαβάστε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την συνέντευξή της στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»:

Είμαστε η πρώτη χώρα που πρέπει να αντιμετωπίσει εκατομμύρια μετανάστες -μουσουλμάνους- που έρχονται εδώ. Τι θα προτείνατε στην Ελλάδα να κάνει γι” αυτό;

Ρίξτε τον Τσίπρα! (γέλια) Ρίξτε τον Τσίπρα! Να η συμβουλή μου. Εκλέξτε ανθρώπους που θέλουν να συμμετέχουν στο πλαίσιο συμφωνίας με άλλα έθνη για την προάσπιση των συνόρων της Ελλάδας. Γιατί σήμερα η Ελλάδα είναι μια πύλη εισόδου, μια πύλη εισόδου παράνομων, που η ευρωπαϊκή Κομισιόν δεν σταματά να καλεί επειδή είναι υπέρ της μετανάστευσης. «Ελάτε! Περάστε!» τους λέει και όταν λέμε «Οχι! Δεν μπορούμε πια!», η Κομισιόν μας λέει ότι αν δεν τους αποδεχτείτε, θα σας καταδικάσουμε. Δεν θα έχετε πια χρήματα κ.λπ. Είναι ένα ανήκουστο φαινόμενο. Πρέπει να βρείτε διοικούντες -εμείς στην Ελλάδα έχουμε φίλους από τη Νέα Δεξιά- που έχουν το κουράγιο και τη θέληση να πουν «Τώρα αρκεί! Είμαστε εδώ για να σώσουμε τους Έλληνες, για να αντιταχθούμε σε αυτήν τη μαζική εισδοχή μεταναστών, οπότε και στην Κομισιόν που είναι συνένοχη σ” αυτήν».

Ποια είναι η άποψή σας για τον χειρισμό της ελληνικής κρίσης από τη γερμανική υποδομή της Ευρώπης; Ο ρόλος της κυρίας Μέρκελ;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχασε την ψυχή της στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι η Γερμανία έδειξε τον δικό της κυνισμό, που είχε να κάνει με τη διάσωση των δικών της τραπεζών. Εδειχνε ότι βοηθάει τους Έλληνες, αλλά αυτό που έκανε πραγματικά ήταν να σκοτώνει τους Έλληνες. Πιστεύω ότι η Γερμανία μ” έναν τρόπο έβαλε την Ελλάδα σε καθεστώς σκλαβιάς για το χρέος. Αυτό που έκαναν στους Έλληνες είναι ασυγχώρητο. Τόσο στο επίπεδο της ταπείνωσης που βίωσαν όσο και στο επίπεδο της απαλλοτρίωσης περιουσίας, της αλλοτρίωσης του πολιτισμού τους από το κύμα μαζικής μετανάστευσης, αλλά και της φτώχειας στην οποία έριξαν τον ελληνικό λαό. Νομίζω ότι στην πραγματικότητα η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι νεκρή από εκείνη τη μέρα στη συνείδηση των λαών της Ευρώπης. Ήταν η στιγμή που η Ε.Ε έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.

Σε Ελλάδα και Κύπρο ετοιμαζόμαστε να αξιοποιήσουμε τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου σε ό,τι αφορά το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Η Τουρκία λέει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αντλήσει φυσικούς πόρους από το Αιγαίο χωρίς τη συγκατάθεσή της. Πώς νιώθετε γι” αυτό;

Έχουμε κάνει συμφωνία με τον διάβολο. Οπότε σήμερα η Τουρκία ρίχνει όλο το βάρος της απειλώντας την Ευρώπη ότι θα ανοίξει τους κρουνούς της μετανάστευσης. Η κυρία Μέρκελ έχει πολύ βαριά ευθύνη, αλλά και οι διοικούντες μας, αναγνωρίζοντας την Τουρκία ως χώρα ικανή να μπει στην Ευρωπαϊκή Ενωση ενώ στην πραγματικότητα δεν καλύπτει κανέναν όρο για να είναι μέλος. Πολύ απλά η Τουρκία δεν είναι ευρωπαϊκή. Σήμερα απλώνουμε κόκκινο χαλί στον κ. Ερντογάν, τον υποδεχθήκαμε σαν κύριο στους εορτασμούς στην Τελετή Μνήμης στις 11 Νοεμβρίου στη Γαλλία. Είναι καιρός να θυμίσουμε ότι η Ευρώπη πρέπει να υπερασπίζεται τους Ευρωπαίους. Και πρέπει να υπερασπίζεται τα οικονομικά συμφέροντα των ευρωπαϊκών κρατών. Όμως, η Ευρώπη έχει έναν διαστρεβλωτικό φακό. Προτεραιότητά της είναι πάντα να υπερασπίζεται αυτό που δεν είναι ευρωπαϊκό κόντρα σε ό,τι είναι. Πρέπει να το ανατρέψουμε αυτό και η Ευρώπη να είναι η υπεράσπιση των ευρωπαϊκών εθνών και λαών.

Πηγή: neodimokratis.gr