HELIOS RESTAURANT

Το λάτρεψα με το που έφτασα. Λατινοαμερικάνικο concept, με πλήρη αρτιότητα εκτέλεσης από έναν chef μετρ του είδους. Χωρίς υπερβολή, η πινακοθήκη τέχνης και ταλέντου σε συνδυασμό, με έναν αέρα ανανέωσης που προσπαθεί να δώσει στον κατάλογο, ο Αλέξανδρος Μακρόπουλος, το τοποθετούν αμέσως στα new entry, στα οποία πρέπει να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή, για την μετέπειτα εξέλιξη τους. Η wine list είναι εξαιρετική, το service γρήγορο και αποτελεσματικό και ο δυναμισμός που εκπέμπει δίνουν το στίγμα του.

‘Εξοχα tacos, steaks αλλά και ceviche, που «απογείωσαν» τις γεύσεις και έβαλαν πιο ψηλά τον πήχη για τη συνέχεια.

Ξεκινήσαμε με την σαλάτα, με τραγανό καβουρδισμένο μαύρο καβούρι, μάνγκο και ραπανάκι. Συνεχίσαμε με το calamari a la blancha, με mojo de ajo, crispy κρεμμύδι και με τα crispy soft shell crabs tacos, με μους αβοκάντο και jalapeño dressing. Περάσαμε στα κυρίως. Τόσο το pollo a la brasa όσο και το short rib asado, «έκλεψαν» τις εντυπώσεις τόσο σε γεύση όσο και σε αισθητική. Ο επίλογος της βραδιάς, γράφτηκε με churros και με την tarta de chocolata.

INFO:

«Four Seasons Astir Palace Hotel Athens»

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

 210 8901040

www.fourseasons.com

8
8