Η SEXY ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΓΙΟ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ

Στο δίλημμα «μπικίνι ή ολόσωμο» μαγιό οι fashion experts θα απαντήσουν ότι πρόκειται για μια επιλογή που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Το μπικίνι είναι πιο παιχνιδιάρικο και ανάλαφρο, επιτρέπει πιο ομοιόμορφο μαύρισμα ενώ είναι πιο ευέλικτο σε αλλαγές και mix and match.

Από την άλλη, ένα ολόσωμο μαγιό αποπνέει κλασική κομψότητα, κάνοντας τα beachwear looks πιο εντυπωσιακά και classy –εξώπλατο, με ζώνη ή ενδιαφέροντα κοψίματα, κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του ολόσωμου μαγιό είναι ότι αν έχει ζώνη (ή κάποιο παρόμοιο effect) τονίζει τη μέση και κολακεύει τη σιλουέτα.

Φέτος, ωστόσο, τα μπικίνι του καλοκαιριού «δανείζονται» αυτό το στοιχείο από τα ολόσωμα και δείχνουν πιο εντυπωσιακά και πιο πλούσια.

Τα μπικίνι με λεπτομέρεια δεσίματος (συνήθως το κορδόνι της πλάτης είναι ιδιαίτερα μακρύ ώστε να περνά χιαστί μια ακόμη φορά μπροστά από το στήθος) πετυχαίνουν το strappy look, το οποίο επανήλθε στη μόδα ήδη από πέρυσι με το midriff flossing.

Το midriff flossing με τη σειρά του, αφορά τις φούστες που έχουν έξτρα κορδόνια στο επάνω μέρος, δίνοντας συχνά την αίσθηση ότι αποκαλύπτεται το εσώρουχο.

Στο ίδιο mood, τα τοπ που δένουν στην πλάτη με λεπτά κορδόνια αποτελούν κορυφαία τάση του καλοκαιριού.

Δείτε παρακάτω μερικά looks με tie detail bikinis και ενδώστε στο trend της χρονιάς!

Δείτε περισσότερα στο bovary.gr