Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΠΡΩΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ

Τα μοναδικά δαχτυλίδια που φορέθηκαν από γυναίκες-θρύλους και αποτελούν άπιαστο όνειρο. Ανακαλύψτε τις ιστορίες τους.

To Cartier διαμάντι της Grace Kelly.

diamant cartier grace kelly 8338.jpeg north 660x white

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Grace Kelly είναι ένα διαμάντι 10 καρατίων τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο διαμάντια σε κόψιμο μπαγκέτας. Ο πρίγκιπας Rainer έδωσε στην Kelly ένα πραγματικό αριστούργημα. Το δαχτυλίδι φορέθηκε από την ηθοποιό στην ταινία ”High Society” και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα του πλανήτη.

 

Το Van Cleef and Arpels δαχτυλίδι της Jackie Kennedy.

jacquie k jpg 1081 north 660x white

Ο αγαπημένος πολύτιμος λίθος της Jackie Kennedy ήταν το σμαράγδι, επομένως ήταν η μόνη επιλογή του John F.Kennedy όταν ζήτησε το χέρι της. Το διάσημο σμαραγδένιο και διαμαντένιο δαχτυλίδι ήταν ένα εξαιρετικό δημιούργημα του οίκου Van Cleef & Arpels ανάλογο μίας “Πρώτης Κυρίας”.

Το Garrard ζαφείρι της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

lady d jpg 3882 north 660x white

Αν ένα δαχτυλίδι αρραβώνων έχει χαραχτεί στην ιστορία, αυτό είναι αναμφισβήτητα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ένα ζαφείρι περικυκλωμένο από 14 μικρά διαμάντια ήταν η επιλογή της ίδιας της πριγκίπισσας από τον αγαπημένο κοσμηματοποιό της βασιλικής οικογένειας Garrard. Στην πριγκίπισσα άρεσε πολύ να φορά το δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι κάτω από το δαχτυλίδι του γάμου της. Πράγματι, το δαχτυλίδι χαράχτηκε στην ιστορία δύο φορές καθώς η Kate Middleton το φορά σήμερα.

Το διαμαντένιο δαχτυλίδι της Michelle Obama.

michelle o jpg 5079 north 660x white

O Barack Obama επέλεξε για την αγαπημένη του Michelle ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι το οποίο η ίδια βρήκε στο καρότσι του επιδορπίου κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Το διαμάντι της Meghan Markle.

meghan m jpg 3032 north 1160x white

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αποτελούν ένα από τα πιο πρόσφατα βασιλικά ζευγάρια που αρραβωνιάστηκαν. Στις 25 Νοεμβρίου ο πρίγκιπας έδωσε στην αγαπημένη του ένα διαμάντι από την Botswana τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο άλλα από την προσωπική συλλογή της μητέρας του, της πριγκίπισσας Diana. Πρόκειται για ένα μοναδικό κομψοτέχνημα καθώς οι κοσμηματοποιοί Cleave and Company, που το υπογράφουν, δε θα επαναλάβουν το ίδιο σχέδιο.

Πηγή: elenasdiary.com