Η ΑΝΟΙΧΤΗ BMW M4 ΤΗΣ AC SCHNITZER ΕΧΕΙ 110 ΙΠΠΟΥΣ

Η τελευταία προσθήκη στη γκάμα των μοντέλων της BMW που έχει «βάλει το χέρι» της η AC Schnitzer, είναι η ανοιχτή M4.

Η Γερμανική βελτιωτική εταιρεία, δίνει σε όσους το επιθυμούν και μπορούν να το υποστηρίξουν οικονομικά, τη δυνατότητα να έχουν 100 άλογα παραπάνω.

Στο αμάξωμα, η M4 Convertible της AC Schnitzer έχει κάποιες επεμβάσεις που κάνουν πιο «επιθετική» την όψη. Μπροστά, το μεγάλο splitter αλλά και το γενικότερο body-kit δίνει το στίγμα για το βελτιωμένο μοντέλο.

Στο πίσω μέρος, η AC Schnitzer προσφέρει και μια αεροτομή από ανθρακόνημα (από την Coupe) αν και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουμε εδώ, το συνολικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι πιο κομψό χωρίς την αεροτομή. Οι μόνες οπτικές αλλαγές που διακρίνονται εδώ, είναι ο διαχύτης και οι αλλαγμένες τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης.

Οι επιλογές για το εσωτερικό είναι μάλλον κλασικές και περιλαμβάνουν πεντάλ και χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων από αλουμίνιο, κάλυμμα για το χειριστήριο του i-Drive και για την υποδοχή του κλειδιού. Η AC Schnitzer με ένα νέο σετ ελατηρίων μπορεί να χαμηλώσει το μπροστινό μέρος κατά 25-30 χιλιοστά και το πίσω κατά 20-25 χιλ.

Όσο για τον εξακύλινδρο κινητήρα twin-turbo με τη χωρητικότητα των 3,0 λίτρων, οι επεμβάσεις που έχει δεχτεί σε κεντρική μονάδα διαχείρισης και εξάτμιση, στέλνουν την απόδοσή του στους 610 ίππους και τα 750 Nm ροπής. Αυτό σημαίνει πως η πρόταση της AC Schnitzer είναι κατά 100 ίππους δυνατότερη από την αντίστοιχη εργοστασιακή του μοντέλου στην έκδοση Competition.

Πηγή: newsauto.gr