ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από μικρή ηλικία ξεκίνησε να έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες, χωρίς όμως να τις έχει εκδηλώσει έντονα, στο περιβάλλον της.
Φτάνοντας στα χρόνια της εφηβείας και χάρη στην προτροπή ενός καθηγητή της, στο γυμνάσιο, ξεκινάει δειλά να πρωταγωνιστεί σε κάθε σχολική εκδήλωση, που περιλάμβανε τραγούδι. Κάνοντας αυτό το βήμα και λαμβανοντας τα πρώτα ενθαρρυντικά σχόλια, δεν άργησε να έρθει η στιγμή, που θα ξεκινούσε μαθήματα φωνητικής.

Ένας έρωτας με την μουσική, είχε ήδη γεννηθεί. Με την πάροδο των χρόνων και φτάνοντας στα δεκαοκτώ, ως φοιτήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έρχεται και η πρώτη επαγγελματική πρόταση, από γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης.

Η πρόταση χωρίς πολλή σκέψη, γίνεται δεκτή από την ίδια και δεν διστάζει να συνδυάσει το τραγούδι επαγγελματικά, με τις σπουδές της. Κάπως έτσι έγινε η αρχή, για μια σειρά συνεργασιών, με αξιόλογους καλλιτέχνες και πλέον μετρα εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά κέντρα, σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της επαρχίας αλλά και του εξωτερικού.

Μαζεύει εμπειρίες, που της είναι απαραίτητες για τον χώρο αυτό και γνωρίζει το κοινό διαφόρων πόλεων. Νιώθει ευλογημένη, γιατί όπως λέει, έκανε το χόμπι της επάγγελμα και αυτό είναι ευτυχία για την ίδια.

Επαγγελματικά, από φέτος, ασχολείται και με το ραδιόφωνο καθώς έχει να κάνει άμεσα με τη μουσική αλλά και με το κομμάτι της επικοινωνίας, που της αρέσει ιδιαίτερα. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη θάλασσα και τα ταξίδια, γιατί της αρέσει να γνωρίζει διαφορετικές κουλτούρες. Αδυναμία επίσης έχει και στις κινηματογραφικές ταινίες.

Εκπροσωπώντας το μοντέρνο λαϊκό τραγούδι, έρχεται φέτος να μας συστηθεί με το πρώτο της medley. Ένα up tempo live, με αγαπημένες επιτυχίες, που σίγουρα θα ξεσηκώσει το κοινό, από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Στα άμεσα σχέδια της, είναι η επιλογή ενός τραγουδιού και η κυκλοφορία μιας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς. Στόχος της, να αγαπηθούν οι δουλειές της από τον κόσμο, να κάνει ωραίες συνεργασίες , ανοδικά βήματα και γιατί όχι, σύντομα να δούμε την ίδια και στην Αθήνα.