ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Οι Katikies στη Σαντορίνη είναι το καλύτερο ελληνικό ξενοδοχείο σύμφωνα με τους αναγνώστες του έγκυρου ταξιδιωτικού οδηγού Travel + Leisure.

Οι Katikies είναι μία εντυπωσιακή συλλογή από επτά πολυτελή ελληνικά ξενοδοχεία στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Η μαγευτική τους ατμόσφαιρα και το ιδιαίτερο πνεύμα φιλοξενίας εμπνέεται από τα συναισθήματα που ξυπνούν τα νησιά αυτά στην καρδιά κάθε ταξιδευτή. Διαχρονικά κορυφαίοι προορισμοί διακοπών, τα συγκεκριμένα νησιά προσφέρουν απλόχερα το ρομαντισμό, την ποίηση της ζωής και την ευκαιρία να βιώσει κανείς μοναδικές εμπειρίες.

Οι τοποθεσίες των ξενοδοχείων συνδυάζουν την ηρεμία με την ιδιωτικότητα, προσφέροντας ένα ασφαλές καταφύγιο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον που τους περιβάλλει. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός τείνει να εναρμονίζεται με τις ιδιαιτερότητες του τοπίου και να γεννούν συναισθήματα και αναμνήσεις που μένουν στο χρόνο.

Το Katikies Santorini ανακηρύχθηκε το Καλύτερο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα στην έκδοση Travel + Leisure World’s Best Awards για το 2023. Το ξενοδοχείο, που διαθέτει μία από τις πιο συγκλονιστικές θέες του νησιού στο μεγαλείο της Καλντέρας και στο διασημότερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο συναρπαστικά ξενοδοχεία της χώρας μας και ανάμεσα στα πιο πολυτελή resorts ανά την υφήλιο.

Κάθε χρόνο οι αναγνώστες του Travel + Leisure, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού media brand στις ΗΠΑ και ενός εκ των πλέον αναγνωρισμένων στον κόσμο, προσκαλούνται να μοιραστούν τις σκέψεις του όσον αφορά σε προορισμούς, ξενοδοχεία, resorts, spa, αεροπορικές εταιρείες, κρουαζιέρες, tour operators, υπηρεσίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, και πολλά ακόμη, συμπεριλαμβάνοντας φέτος για πρώτη φορά τρένα και εταιρείες ενοικιάσεως πολυτελών βιλών, ως μέρος της ετήσιας ψηφοφορίας World’s Best Awards. Τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας διαμορφώνουν τον παγκόσμιο ταξιδιωτικό χάρτη για τον σύγχρονο ταξιδευτή, παρουσιάζοντας τις πιο δημοφιλείς και άξιες προσοχής προτάσεις ανά τον κόσμο.

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που λαμβάνουμε αυτά τα υπέροχα νέα για το ξενοδοχείο μας Katikies Santorini. Η ανακήρυξή του ως Best Resort Hotel στην Ελλάδα για το 2023 από τους αναγνώστες του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο, μας γεμίζει υπερηφάνεια, αλλά και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επισκέπτες μας, όχι απλώς να φανούμε αντάξιοι, αλλά να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους.

Αυτό το τόσο σημαντικό βραβείο ανήκει σε όλα τα μέλη της “οικογένειας” Katikies, δηλαδή στους πολυάριθμους εργαζομένους μας που με τον άκρατο επαγγελματισμό, την απαράμιλλη φροντίδα, τη σκληρή δουλειά αλλά και τη συγκινητική αφοσίωσή τους τοποθετούν τα ξενοδοχεία μας στην κορυφή της ελληνικής φιλοξενίας», δήλωσε ο κ. Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Katikies.

Katikies Santorini, Οία / www.katikies.com

Πηγή: newmoney.gr