ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ DIGITAL MEDIA AWARDS

Στις 6 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε  η τελετή απονομής των Digital Media (DIME) Awards 2021, των βραβείων για τα Ψηφιακά Μέσα που διοργάνωσε η BOUSSIAS, προκειμένου να αναδείξει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στον χώρο του digital publishing.
Ήταν μια χρονιά digital. Λόγω των συνθηκών και της ανάγκης του κόσμου να κλειστεί στο σπίτι για μεγάλο διάστημα, όλες οι πληροφορίες δεν μας έρχονταν για καιρό από κάποια διά ζώσης επικοινωνία, αλλά μέσω του Διαδικτύου.

Εκεί ακριβώς τα ποικίλα Ψηφιακά Μέσα τράβηξαν την προσοχή μας και μάλιστα σε πολύπλευρους τομείς: από την ενημέρωση και το εμπόριο έως την ψυχαγωγία. Ήταν μια χρονιά σημαντικών προκλήσεων όπου αρκετοί ξεχώρισαν για τις καινοφανείς ιδέες τους, την ουσιαστική παραγωγή έργου και τη σύνδεση που απέκτησαν με το κοινό.
Αυτά τα Ψηφιακά κατορθώματα βραβεύτηκαν, στο Κτήμα Καλλίστη κατά την τελετή απονομής των Digital Media (DIME) Awards 2021, των βραβείων που διοργάνωσε η BOUSSIAS, προκειμένου να αναδείξει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στον χώρο του digital publishing.

To Star Channel απέσπασε το χρυσό βραβείο για την ινσταγκραμική του επικοινωνία γύρω από το Master Chef 5.

Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν:
– Η 24MEDIA ανακηρύχθηκε Digital Publisher of the Year.
– Το VICE έλαβε τον τίτλο του Digital Medium of the Year.
– Η Publicis Groupe/Zenith ήταν το Digital Media Agency of the Year.
– Το Πλαίσιο Computers βραβεύτηκε ως Digital Brand of the Year.

Αντίστοιχα, με Platinum βραβείο τιμήθηκε η DPG Digital Media στην Ενότητα «Ανάπτυξη & Διαχείριση Online Περιεχομένου», η Phaistos Networks – glomex στην Ενότητα «Ενίσχυση της Εμπειρίας του Αναγνώστη», η Πλαίσιο Computers στην Ενότητα «Ψηφιακή Επικοινωνία & Μarketing», η Publicis Groupe/Zenith στην Ενότητα «Βέλτιστες Ψηφιακές Υπηρεσίες προς τους Διαφημιζόμενους», και η VICE Greece στην Ενότητα «Crisis Publishing».

Στην κατηγορία «Best Use of Instagram» βραβεύτηκε η επικοινωνία του ΟΤΕ με χάλκινο βραβείο.

Να σημειωθεί πως τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 29 καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, υπό την προεδρία του Κίμωνα Φραγκάκη, εκδότη του Andro.gr και Διοργανωτή του Φιλανθρωπικού Αγώνα Ladies Run.
Ο Jury President των DIME Awards, Κίμων Φραγκάκης δήλωσε σχετικά: «Ήταν τιμή μου να προεδρεύσω της κριτικής επιτροπής των DIME Awards σε μια τόσο απαιτητική χρονιά, όπου σχεδόν όλα γύρω μας ακούμπησαν στην digital σφαίρα. Συγχαρητήρια στους νικητές για την αξιόλογη και πολύπλευρη δουλειά τους. Τα φετινά βραβεία μας δυσκόλεψαν, μας ενέπνευσαν, αλλά πάνω απ’όλα μας έδωσαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξαναβρεθούμε επιτέλους όλοι μαζί!».

Πηγή: Andro.gr