ΑΙΜΙΛΙΑ ΧΑΛΟΦΤΗ: «ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ»

Θα ήθελα να μου μιλήσεις για εσένα και την εταιρεία σου. Το ξεκίνημα, οι πρώτες δυσκολίες, οι στόχοι και τα μελλοντικά σου σχέδια.

Η εταιρεία μου ήταν όνειρο ζωής από μικρή και τα κατάφερα δόξα τω Θεώ. Γενικά μου αρέσει πολύ η οργάνωση και έτσι το 2013 ίδρυσα την εταιρεία Pr. Promo Events (Οργάνωση Εκδηλώσεων και Marketing- Social Media – TV) όπου διευθύνω μέχρι και σήμερα.

Σίγουρα κάθε αρχή και δύσκολη αλλά από την πρώτη στιγμή ο κόσμος αγάπησε τη δουλειά μου και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό.

Ξεκίνησα με τις επιδείξεις μόδας, (Passion for fashion show) διοργανώνοντας και παρουσιάζοντας σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα διοργάνωνα συναυλίες για φιλανθρωπικό σκοπό όπως για το make a wish (Κάνε μία ευχή Ελλάδος) και για τη Φλόγα.

Το 2017 δέχτηκα πρόταση και παρουσίασα τη δική μου τηλεοπτική ψυχαγωγική εκπομπή και στη συνέχεια πολλές εμπορικές παρουσιάσεις σε όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Έκανα και κάνω πολλές συνεργασίες με αξιόλογους ανθρώπους. Συνεργάζομαι εμπορικά με πολλές εταιρείες για την προώθηση τους στα social – Tv που θέλουν να δώσουν μία άριστη και ικανοποιητική εικόνα στην επιχείρηση τους.

Αναγκάστηκα να μείνω για δύο χρόνια εκτός, λόγω της γνωστής περιπέτειας υγείας της Άννα – Μαρίας (κόρης μου). Βλέπεις πολλές φορές στο ταξίδι της ζωής δεν είναι μόνο ήρεμη η θάλασσα έχει και τις φουρτούνες της, αρκεί να τις ξεπερνάμε. Όπως λέει και η κόρη μου «Μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο! Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε το ανώτερο καλό και από κει και πέρα να έχουμε εμπιστοσύνη στο θεό! Έτσι πράττω και εγώ, προχωρώ στο ταξίδι της ζωής με πίστη, στόχους, όνειρα, αγάπη και απέραντη ευγνωμοσύνη για τα πάντα γύρω μου! Γιατί όταν έχουμε την υγεία μας έχουμε τα πάντα !

Τα social media έχουν αντικαταστήσει τον ανθρώπινο παράγοντα σε σημείο οι ανθρώπινες σχέσεις να περνάνε κρίση, θα ήθελα τη γνώμη σου.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι παίζουν κάποιο ρόλο τα social media στις ανθρώπινες σχέσεις αλλά δεν πιστεύω ότι είναι και ο σημαντικότερος. Κάθε είδους ανθρώπινης σχέσης είτε είναι επαγγελματική, είτε φιλική, είτε ερωτική, μπορεί να έχει αρχή και τέλος, άλλωστε και οι κύκλοι είναι για να κλείνουν. Μπορεί και όχι όμως, για μένα το πιο σημαντικό στη ζωή είναι η αγάπη και όταν μιλάμε για αγάπη μιλάμε για ελευθερία για εμπιστοσύνη. Η ζωή του κάθε ανθρώπου, του ανήκει και αξίζει να τη ζει και να την απολαμβάνει στο έπακρο όπως ο ίδιος επιθυμεί, όταν δεν βλάπτει τους άλλους φυσικά.

Βιώνουμε τα τελευταία χρόνια μία κρίση αξιών και θεσμών σε σημείο παραλογισμού. Αναμφισβήτητα κάποιες αξίες και πιστεύω δεν δέχονται κριτική. Τι φταίει κι έχουμε φτάσει σ’ αυτό το σημείο;

Καταρχάς η έλλειψη επικοινωνίας πιστεύω ότι αποτελεί έναν από τους βασικότερους λόγους. Δυστυχώς υπάρχει “άσχημη” κριτική σε ανθρώπους αξιόλογους. Ο κάθε άνθρωπος όμως έχει την ελευθερία λόγου, μπορεί να κρίνει και να εκφράσει ότι θέλει, το θέμα είναι πως το λαμβάνουμε εμείς. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας. Όπως έλεγε και ο Σωκράτης «Όταν κάποιος σου χαρίζει κάτι που δεν θέλεις, και εσύ δεν το δεχθείς, σε ποιόν ανήκει το απορριφθέν δώρο; Το να ταράσσεται κάποιος και να θυμώνει από τις προσβολές των άλλων, είναι σαν να δέχεται να φορέσει τα κουρέλια που του ρίχνουν».

Υπάρχουν πρότυπα στη ζωή σου;

Όχι γιατί θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα είναι μοναδικός και ξεχωριστός και αν είναι ο εαυτός του, πιστέψει σε αυτόν και ακολουθήσει το ένστικτο του, μόνο τότε μπορεί να πάει μπροστά. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το αυθεντικό είναι δύναμη και αξίζει περισσότερο! Θαυμάζω τους ανθρώπους με αξίες και ιδανικά που τολμούν αγωνίζονται και εξελίσσονται κάθε μέρα και περισσότερο.

Σε μία πρόταση συνεργασίας από το εξωτερικό με προοπτικές, θα εγκατέλειπες την πατρίδα σου;

Μου έχει γίνει πρόταση αλλά επειδή στη ζωή μου προτεραιότητα είναι πάντα η κόρη μου, ποτέ και για τίποτα δε θα έφευγα μακριά της.

Ήσουν υποψήφια βουλευτής με το κόμμα Φωνή Λογικής της Αφροδίτη Λατινοπούλου. Πως κρίνεις το αποτέλεσμα;

Ελάχιστος ο χρόνος που είχαμε στη διάθεση μας. Μόλις 25 μέρες. Με γνώμονα αυτό πήγαμε θαυμάσια και είμαστε ευγνώμων γι αυτό! Άλλωστε αποδείξαμε ότι η φωνή λογικής μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια και σίγουρα στις επόμενες εκλογές θα υπάρχει ένα άριστο αποτέλεσμα.

Είσαι και πολύ ενεργή και στα social media. Πως τα προλαβαίνεις όλα;

Ναι είμαι αρκετά ενεργή και στα social media (TikTok, instagram, facebook, YouTube) με πάνω από 100,000 followers σύνολο και 500,000 προβολές σε βίντεο. Νιώθω υπέροχα, μου αρέσει να απαντάω στα σχόλια και είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου. Όσο για το πως τα προλαβαίνω, επειδή στη ζωή μας δεν υπάρχει δεν μπορώ, δεν θέλω υπάρχει και είναι όλα θέμα προτεραιοτήτων, όταν θέλουμε κάτι τα πάντα προλαβαίνουμε.

Όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος πως περνάς; Τι είναι αυτό που σε ηρεμεί;

Το περπάτημα στην φύση, να ακούω μουσική, το διάβασμα, η γυμναστική και το τάβλι. Λατρεύω να παίζω με το σκυλάκι μας την princess,

INFO:

Η κα. Αιμιλία Χαλόφτη είναι TV Presenter και PR & Communication Manager, στην εταιρεία Pr. Promo Events (Οργάνωση Εκδηλώσεων και Marketing- Social Media – TV).

Social media:
TikTok: aimiliahalofti
Instagram : aimilia_halofti
Facebook: aimiliahaloftiofficial
YouTube: aimiliahalofti