ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Κούκλα, πετυχημένη και φοβερά αισιόδοξη, η Αγγελική, έχει το δικό της στυλ και ξέρει τι θέλει. Ιδιαίτερα δυναμική, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων ενώ παράλληλα γράφτηκε και στην ιδιωτική σχολή της Έλενα Χίμου, για επαγγελματικό μακιγιάζ.
Το 2011, ξεκίνησε συνεργασία με το Adamo και μετά συνέχισε στο Inbi (Αθήνα-Costa Navarino) σαν υπεύθυνη κρατήσεων και sitting, όπου συνεχίζει μέχρι και φέτος, για 6η συνεχή χρόνια.
Ασχολείται ενεργά όμως και με το κομμάτι της μόδας. Έχει λάβει μέρος σε πολλά fashion show, και συνεργάζεται χρόνια με τον Λάκη Γαβαλά, γιατί θεωρείται μούσα του. Χαρακτηριστικά κάνει όλους τους καταλόγους του ενώ είναι παρών σε κάθε event του. Στο ενεργητικό της συγκαταλέγονται editorial μόδας, για τις εταιρείες Loose, Lak, Jennyfer.
Όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, επισκέπτεται το γυμναστήριο εντατικά, διαβάζει βιβλία κι ακούει μουσική, που είναι η μεγάλη της αγάπη. Της αρέσει πολύ να ταξιδεύει, να αποκτάει εμπειρίες και να γνωρίζει πολιτισμούς. Στα μελλοντικά της σχέδια είναι να επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη, γιατί τη θεωρεί μητρόπολη της μόδας αλλά και του πολιτισμού γενικότερα. Οι επιλογές της, προϋποθέτουν σκέψη και ωριμότητα και αυτό μπορεί να το διακρίνει κάποιος από την μέχρι τώρα πορεία της.