ΚΕΛΛΥ ΒΡΑΝΑΚΗ

«Η ζωή μας γίνεται μέρα με την μέρα πιο digital» και αυτό το έχει καταλάβει από νωρίς η δημοσιογράφος Κέλυ Βρανάκη. Απόφοιτη φιλοσοφικής αλλά και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως χαρακτηριστικά λέει «Σπούδασα φιλολογία για τους γονείς μου και δημοσιογραφία για μένα». Όταν μπήκε σε αυτό τον χώρο, αγνοούσε τα ξενύχτια, τις δυσκολίες, τα άγχη, όμως ήξερε καλά ότι αυτό το επάγγελμα θέλει να ακολουθήσει, γιατί την κάνει να νιώθει ζωντανή. 

Η Κέλυ, έκανε την έξυπνη κίνηση πριν 3,5 χρόνια και μετά την αποφοίτηση της, να εξειδικευτεί πάνω στο digital marketing και τα social media. Ανέλαβε δεκάδες επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια, βοηθώντας δυναμικά στην ανάπτυξή τους.

Τα τελευταία δυο χρόνια την παρακολουθούμε κάθε Κυριακή, στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Υποφάντη, όπου εμφανίζεται συχνά και μας δίνει συμβουλές, για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω των social media.

Αν την ρωτήσεις τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, θα σου απαντήσει ότι έχει ανεβεί ένα σκαλοπάτι από τα 100, αλλά αυτό δεν την τρομάζει γιατί πιστεύει στον εαυτό της και την σκληρή δουλειά.  Εξάλλου για το μέλλον δεν φοβάται … αυτό θα είναι σίγουρα digital. 

Πρόκειται για μια δυνατή γυναικεία προσωπικότητα, η οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση και στις εξελίξεις της εποχής. Το σίγουρο είναι, ότι θα μας απασχολήσει έντονα τα επόμενα χρόνια.

www.instagram.com/story_kelling

www.facebook.com/kelly.vranaki