ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ BEAUTY LOVERS

Our Rating

10

Αν έχετε έστω και μια μικρή αγάπη για τον κόσμο της ομορφιάς, σίγουρα θα ακολουθείτε πολλές beauty bloggers στα social media.

Και λογικά θα έχετε προσέξει ότι όλα τα κορίτσια που έχουν τρέλα με το μακιγιάζ, τα καλλυντικά και γενικότερα την περιποίηση. έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο έπιπλο που δεν λείπει από τον χώρο τους.

Πρόκειται για τα vanity desks, τα τραπεζάκια εκείνα που λειτουργούν ως boudoir και όχι μόνο έχουν πρακτικό σκοπό αλλά δίνουν και μία πανέμορφη νότα στο δωμάτιό τους. Οι περισσότερες τα χρησιμοποιούν για να εφαρμόζουν το μακιγιάζ τους ή να κάνουν την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αλλά είναι και ένας ωραίος τρόπος για να στολίζουν όλα τα καλλυντικά και τα εργαλεία τους.

Από βαριά ξύλινα έπιπλα με συρτάρια και ράφια όπου αποθηκεύουν όλα τα beauty tools τους μέχρι πιο μίνιμαλ λευκά τραπέζια τύπου κονσόλας, υπάρχουν αρκετές εκδοχές, ανάλογα με το στιλ της καθεμίας. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μεγάλη τάση και αν ανήκετε και εσείς στις beauty lovers, μπορείτε εύκολα να την ενσωματώσετε στον χώρο σας, ακόμα και με DIY τρόπους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο jenny.gr

More Stories

ANCIENT MONOLITH IN SANTORINI

Το “House in Finikia” είναι η πρόταση του αρχιτεκτονικού γραφείου Καψάλης που κάνει το γύρο του κόσμου για την αισθητική του. Παίρνοντας έμπνευση από…