ΝΕΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΙΣΗΙΔΑΣ ΑΝΔΡΙΩΤΟΥ

Το γνωστό μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου, που όλοι γνωρίσαμε από το «My Style Rocks», είναι  23 χρονών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Έχει  σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος αλλά αυτή την περίοδο ασχολείται με το modeling.

Πριν  από ένα χρόνο, είχε ένα ατύχημα όπου την έκανε πιο δυνατή και δεν το έβαλε κάτω. Πλέον έχει γίνει το πιο πολυσυζητημένο μοντέλο στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, μας δείχνει καθημερνά ότι δουλεύει πολύ και κάνει εξαίρετη δουλειά. Λατρεύει τα social media και μέσα από αυτά ενημερώνει τους followers της, για μόδα, διατροφή, γυμναστική και οτιδήποτε κάνει στην καθημερινότητα της.

Εκεί λοιπόν, μάθαμε και εμείς για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, που δεν είναι άλλο από την υποκριτική. Ξεκίνησε τις σπουδές της πάνω στο «ερασιτεχνικό θέατρο», σε μια σχολή στην Θεσσαλονίκη. Από έγκυρες πηγές γνωρίζουμε, ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τα μιούζικαλ, διότι όπως μας είχε δείξει και τηλεοπτικά στο «My Style Rocks» και συγκεκριμένα στα gala του show, είναι πρωταθλήτρια στο χορό.

To «έτερον της ήμισυ» επαγγελματικά είναι η Ιωάννα Τούνη, με την οποία συνεργάζονται με επιτυχία και έχουν αναπτύξει μια ισχυρή φιλία.

Μέχρι στιγμής της έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά δεν ενέδωσε γιατί δεν βρήκε κάτι ενδιαφέρον. Πιστεύουμε ότι θα της ταίριαζε το «Dancing With The Stars», αφού ο χορός είναι η αδυναμία της.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, έχει ένα εξαιρετικό χαρακτήρα, είναι ευαίσθητη, φιλόδοξη και φοβερά προσγειωμένη. Ξέρει τι θέλει, όπως ξέρει επίσης και να διατηρεί τις ισορροπίες της, επαγγελματικά και προσωπικά.