ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΔΗΜΟΥ

Η Μαργαρίτα είναι μαθήτρια της  Γ’ Λυκείου και αν και μικρή σε ηλικία ασχολείται ενεργά με το modeling, το οποίο έχει αρχίσει από τα 15 της. Συνεργάζεται με το πρακτορείο Cristi, με το οποίο ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο, παρακολουθώντας ένα κύκλο μαθημάτων. Έχει πάρει το επαγγελματικό της πτυχίο και δουλεύει κανονικά.

Έχει συνεργαστεί με φωτογράφους αλλά και σχεδιαστές και έχει περπατήσει σε πασαρέλες όπως τις AXDW, Bridal Fashion Week, αλλά και σε κολεξιόν σχεδιαστών όπως των Miltos Mpampanikos, Lascaris, Ioakeim Mitakos, Markellos Nyktas, Stylianos Rouvakis κλ.

Έχει την στήριξη των γονιών της και πιστεύει ότι έχει να δώσει πράγματα σε αυτό τον χώρο, καθώς έχει πολύ όρεξη για δουλειά. Το modeling για της Μαργαρίτα, είναι τρόπος ζωής. Από το πως θα περπατάς μέχρι το πως θα στέκεσαι και θα μιλάς.

Φέτος προσπαθεί να το συνδυάσει όσο μπορεί κάνοντας επιλεγμένες δουλειές, λόγο περιορισμένου χρόνου. Πηγαίνει γυμναστήριο, ακούει μουσική, λατρεύει το θέατρο και τον κινηματογράφο και όταν υπάρχει κενό στο πρόγραμμά της, βλέπει την οικογένεια και τους φίλους της.

Στο βιογραφικό της πρέπει να προστεθεί η ενασχόληση με Latin χορό και οι τεχνικές αυτοάμυνας. Την ενδιαφέρει η τηλεόραση, ενώ ήδη έχει κάνει την πρώτη της επαφή.