ΛΙΑ ΠΑΠΑ

H Λία Παπά, γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1983 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της, ονομάζονται Σόνια και Χαράλαμπος, ενώ έχει επίσης έναν αδελφό τον Γιάννη. Της άρεσαν τα οικονομικά, όμως την κέρδισε ο χώρος της κομμωτικής, όπου αμέσως αναδείχθηκε το ταλέντο της.

Εργάστηκε για τα μεγαλύτερα fashion shows και έκανε συνεργασίες με τοπικά κανάλια της Θεσσαλονίκης.

Για πολλά χρόνια εργαζόταν στο εστιατόριο-beach bar Marbella, ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων. Μετά παντρεύτηκε με γνωστό ποδοσφαιριστή και έκανε ένα γιο, τον Κωνσταντίνο. Μπορεί η ομορφιά της να της άνοιξε δρόμους, όμως το χαμόγελό της και οι άριστες δημόσιες σχέσεις της, την έκαναν να ξεχωρίσει και στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα κορίτσι αρκετό δραστήριο αφού μετά το διαζύγιό της είχε πολλές προτάσεις για δουλειά. Ήταν μία από τις γυναίκες που δεν απολαύσαμε μέσα από την οθόνη του ΣΚΑΪ, μιας και είχε επιλεχθεί ως παίκτρια στο My Style Rocks, αλλά για προσωπικούς λόγους δεν κατάφερε. Συχνά πηγαίνει στο γήπεδο να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ποδοσφαιρική ομάδα, μιας και είναι λάτρης της άθλησης.

Αυτήν την εποχή εργάζεται στις δημόσιες σχέσεις του Sea Spice στη Γλυφάδα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram με χιλιάδες ακολούθους (lia_papa_). Μάλιστα αρκετές εταιρίες, με προϊόντα γυμναστικής και ομορφιάς την έχουν εμπιστευτεί για να τα διαφημίσει.