ΒΙΚΥ ΜΠΟΥΖΟΥΝΗ: Η ΠΡΕΣΒΕΙΡA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

Είναι από τις γυναίκες που σου τραβάνε την προσοχή, από την πρώτη ματιά. Ανήκει στην κατηγορία εκείνων, που λατρεύουν την δουλειά τους. Γοητευτική, ώριμη και φοβερά ενημερωμένη, η Βίκυ, εξομολογείται στη συνέντευξη που ακολουθεί τα πάντα που αφορούν τα προσωπικά και επαγγελματικά της σχέδια.

Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έχει ζήσει και έχει δραστηριοποιηθεί, τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, όπου με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε να κάνει γνωστή τη χώρα μας και τους Έλληνες σχεδιαστές. Μεγαλωμένη με μπαλέτο, γαλλικά και πιάνο, είναι μισή Θεσσαλονικιά από την πλευρά της μητέρας της, με ρίζες από Πόρτο Χέλι και Κρήτη από την πλευρά του πατέρα της.

Τι είναι μόδα για εσένα;

Η μόδα είναι κάτι που φεύγει ενώ το στυλ είναι κάτι διαχρονικό που μας συντροφεύει για πάντα!

Φέτος για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση βλέπουμε μια νέα εκπομπή που προβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες σχεδιαστές. Πώς σου ήρθε αυτή η ιδέα;

Από τότε που ζούσα στο Λονδίνο, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να κάνω ότι μπορώ για να προβάλλω τους Έλληνες σχεδιαστές και τις ομορφιές της χώρα μου. Μέσα από το «Style Rules» (Epsilon Tv), καταξιωμένοι άνθρωποι από το χώρο της μόδας, μας δείχνουν πως μπορούμε να ντυθούμε με βάση το σωματότυπο μας, με σκοπό να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Γνωρίζω ότι δέχεσαι προσκλήσεις από πολύ σημαντικές γυναίκες παγκοσμίως, όπως η πριγκίπισσα Al Khalifa για να εκπροσωπήσεις τη χώρα μας και τους Έλληνες σχεδιαστές στο εξωτερικό.

Είναι πολύ τιμητικό για εμένα, να αναγνωρίζεται η δουλειά μου στο εξωτερικό και να προβάλλω τη χώρα μου. Είναι κάτι που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη.

Έχεις μία μεγάλη άνεση με τις ξένες γλώσσες, μιλάς 4 και αγαπημένο σου χόμπι την ιστιοπλοΐα. 

Έχω μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά της. Δυστυχώς, ιστιοπλοΐα δεν έχω καταφέρει να κάνω πρόσφατα αλλά θα το ήθελα πολύ.

Ποια Ελληνίδα θεωρείς καλοντυμένη & ποια κακοντυμένη;

Τις κυρίες Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Μαριάννα Λάτση. Θεωρώ ότι είναι από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες, τις οποίες μάλιστα θαυμάζω και για το έργο τους. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κακοντυμένες γυναίκες, υπάρχουν μόνο γυναίκες χωρίς στυλ και προσωπικότητα. Όταν έχεις προσωπικότητα όπως είχε η Μελίνα Μερκούρη κανείς δεν παρατηρεί το ρούχο, αφού αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις είναι η λάμψη που εκπέμπεις.

Μέσα στο Σεπτέμβριο θα παρουσιάσεις μία επίδειξη μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ναι, Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσω μία επίδειξη μόδας με γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές, όπου τα έσοδα θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας, συνοδοιπόρους στο έργο μας.

Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει;

Οι σχέσεις σήμερα έχουν γίνει επιφανειακές και πρόσκαιρες γιατί δε δημιουργούνται σε σωστές βάσεις. Έχει χαθεί ο ρομαντισμός, ο σεβασμός και οι αξίες. 

Πού μπορεί να σε βρει κανείς;

Στο Epsilon Tv ή στο site μου info@style-rules.com που περνάω ατέλειωτες ώρες. Ακόμα υπάρχει το Facebook STYLE-RULES και στο Instagram style_rules_official.