ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ VS ΚΑΜΙΛΑ ΠΑΡΚΕΡ ΜΠΟΟΥΛΣ: ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση Καρόλου και Καμίλα αλλά και το πώς την αντιμετώπιζε αρχικά η βασίλισσα έρχονται στο φως με την κυκλοφορία μιας νέας βιογραφίας του πρίγκιπα της Ουαλίας. Το βιβλίο με τίτλο “Ο Επαναστάτης Πρίγκιπας” (“The Rebel Prince”) υπογράφει ο Tom Bower και στα αποσπάσματα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περιγράφονται οι μάχες του Καρόλου με τη μητέρα του προκειμένου να αποδεχθεί την ερωμένη του.

Σε μια σκηνή που τοποθετείται χρονικά αμέσως μετά το διαζύγιο Καρόλου και Νταϊάνας και πριν από το θάνατο της πριγκίπισσσας, ο πρίγκιπας Κάρολος προσπαθεί να πείσει τη μητέρα του να μην ανακατευτεί στη σχέση του με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Έχοντας πιει μερικά Martini, η βασίλισσα αντέκρουσε τον Κάρολο λέγοντας πως δεν ήθελε ούτε να ακούσει για αυτήν την “κακιά γυναίκα”. Η βασίλισσα, που είναι άλλωστε η κεφαλή της Αγγλικανικής Εκκλησίας, εξήγησε χωρίς να μασάει τα λόγια της πως δεν είχε συγχωρέσει τον Κάρολο και την Καμίλα ούτε για τη μοιχεία που είχαν διαπράξει ούτε για το σοκαριστικό τηλεφωνικό διάλογό τους που είχε μαγνητοφωνηθεί και είχε διαρρεύσει στον Τύπο.

Το μέρος του Καρόλου είχε πάρει η θεία του πρίγκίπισσα Μαργαρίτα, αλλοτινό ”μαύρο πρόβατο” των Windsor, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. H βασίλισσα έμοιαζε ανένδοτη…

Και όμως, τελικά, μετά το θάνατο της Νταϊάνα, αλλά και μια εκστρατεία p.r από τη μεριά του ζεύγους, η στάση της βασίλισσας απέναντι στην Καμίλα μαλάκωσε. Το 2005 το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο, με τις ευλογίες της βασίλισσας, που πλέον είχε συμφιλιωθεί πλήρως με την παρουσία της Καμίλα στη ζωή του Καρόλου. Οι δυο γυναίκες σήμερα έχουν καλή σχέση και κοινό πάθος με τα άλογα και τις ιπποδρομίες…

Πηγή: elenasdiary.com