ΤΟ SANI GOURMET ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ 15Η ΧΡΟΝΙΑ (20-24/5)

Σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα γίνει και πάλι το “Sani Resort”, ανάβοντας για 15η χρονιά τις κουζίνες του Sani Gourmet. Με τίτλο “Culinary Artisans”, το Sani Gourmet φέτος θα γιορτάσει την ελληνική σύγχρονη γαστρονομική σκηνή, με πρωταγωνιστές εννέα κορυφαίους Έλληνες σεφ. Από τις 20 μέχρι και τις 24 Μαΐου.

Στα πλαίσια της μεγάλης αυτής γαστρονομικής συνάντησης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γαστρονομικές προτάσεις των καλεσμένων σεφ, άρτια συνδυασμένες με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιών, στα πολυβραβευμένα εστιατόρια “Water”, “Fresco”, “Tomata” και “Asian”, ενώ επιπλέον θα μπορούν να συμμετάσχουν σε παράλληλες δράσεις και δραστηριότητες, βιώνοντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες που αντανακλούν την υψηλή γαστρονομία της σύγχρονης ελληνικής σκηνής.

Οι εννέα Έλληνες σεφ θα δημιουργήσουν Degustation Menus, με έμπνευση από τα αγαπημένα τους signature πιάτα και τις προσωπικές τους γαστρονομικές καταβολές, με τους executive chef “Sani Resort” σε έχουν υποστηρικτικό ρόλο.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, κατά τη διάρκεια του φετινού θεσμού θα εφαρμοστούν πρακτικές μηδενικών απορριμμάτων, για την πρόληψη, μείωση και κομποστοποίηση των αποβλήτων.

Πηγή: athinorama.gr