ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ BRAND ΜΕ ΤΣΑΝΤΕΣ

Αν ακολουθείτε το ταξίδι της Manu Atelier, θα γνωρίζετε ότι η μάρκα έχει επιτύχει αργά αλλά σταθερά ένα cult status χάρη στις μοναδικές τσάντες της που ισορροπούν αριστοτεχνικά μεταξύ κλασσικού και μοντέρνου.

Οι κόρες του παλαιότερου κατασκευαστή δερμάτινων ειδών στην Κωνσταντινούπολη Beste και Merve Manastir είχαν σαφώς μια αγάπη για το αντικείμενο η οποία πέρασε σε αυτές μέσω της οικογένειάς τους. Έχοντας ασχοληθεί με τα δερμάτινα αξεσουάρ πολυτελείας από τότε που ήταν παιδιά, ίδρυσαν τη Manu Atelier το 2014, ένα brand με τσάντες που γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό της μόδας και απέκτησε διάσημες οπαδούς όπως τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την Κέιτ Μίντλετον και τη Μπέλα Χαντίντ.

Τώρα το σχεδιαστικό ντουέτο Beste and Merve Manastir λάνσαρε μια συλλογή παπουτσιών (διαθέσιμη στη δική τους ιστοσελίδα και τα Selfridges) και έχει γίνει ήδη hit.

Η συλλογή των 11 ζευγαριών εμπνέεται από κλασσικά στυλ όπως τα Mary Janes και οι Duck boots με ένα σύγχρονο twist. Τα nude sandals (το παπούτσι του καλοκαιριού) oι καουμπόικες μπότες, τα mules, αλλά και τα μποτάκια σε βικτοριανό στυλ  (το παπούτσι του επόμενου χειμώνα), παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη πολυαναμενόμενη σειρά διασφαλίζοντας ότι υπάρχει πραγματικά κάτι για όλες.

Δείτε περισσότερα στο marieclaire.gr