ΤΟ AUDI RS7-R ΤΗΣ ABT ΕΧΕΙ 740 ΙΠΠΟΥΣ

Ο κόσμος των αυτοκινήτων έχει αλλάξει δραστικά από τότε που η Audi παρουσίασε για πρώτη φορά το RS7. Με επεμβάσεις στο μοτέρ από την ΑΒΤ, το RS7-R έχει φτάσει σε απόδοση του 740 ίππους.

Ακόμα και στην εργοστασιακή του μορφή, το Audi RS7 είναι συγκλονιστικό σε εμφάνιση αλλά και επιδόσεις. Η ΑΒΤ Sportline όμως, δεν έμεινε –φυσικά- εκεί. Εκτός των επεμβάσεων στην εμφάνιση με αυτό το total black look, έχει κάτι και τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να αποδίδει το μοτέρ 740 ίππους και να μπορεί να δείχνει το πίσω μέρος του στα ανταγωνιστικά μοντέλα των Mercedes-AMG και BMW.


O περιορισμός της παραγωγής του συγκεκριμένου στις 125 μονάδες, κάνει το RS7-R ιδιαίτερα ακριβοθώρητο. Το συγκεκριμένο που έχουμε στις φωτογραφίες μας, βρίσκεται στην Πολωνία και είναι άκρως εντυπωσιακό σε κάθε του λεπτομέρεια. Τα έξτρα που προσθέτει η ABT για να κάνει ακόμα πιο επιθετική την εμφάνιση του μοντέλου, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά, ειδικά η αεροτομή από ανθρακονήματα και τα πρόσθετα στα φτερά του μπροστινού μέρους.

Πηγή: protothema.gr