ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

In this image taken from video and made available by Buckingham Palace, Britain's Queen Elizabeth II addresses the nation and the Commonwealth from Windsor Castle, Windsor, England, Sunday April 5, 2020. Queen Elizabeth II made a rare address, calling on Britons to rise to the challenge of the coronavirus pandemic, to exercise self-discipline in “an increasingly challenging time”. (Buckingham Palace via AP)

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ είπε – για ακόμα μια φορά – ν’ αφήσει τους βασιλικούς fans με το στόμα ανοιχτό. Ο λόγος; Το άθλημα που έχει επιλέξει να κάνει καθημερινά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Σύμφωνα με τo Vanity Fair, η Βασίλισσα βρίσκεται εδώ και καιρό απομονωμένη μαζί με τον Πρίγκιπα Φίλιππο στο Κάστρο του Windsor λόγω της έξαρσης του ιού Covid – 19 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκεί έχει επιλέξει να συνεχίζει το καθημερινό της πρόγραμμα αδιάλειπτα, χωρίς “δισταγμό”.

Μια εσωτερική πηγή είπε στο Vanity Fair ότι η 94χρονη Βασίλισσα ιππεύει καθημερινά κι είναι σε “εξαιρετική φυσική κατάσταση”, γεγονός που μας εκπλήσσει θετικά αν σκεφτεί κανείς την ηλικία της.

Ένας βοηθός του ανακτόρου ανέφερε επίσης ότι η Βασίλισσα θα συνεχίσει τα δημόσια καθήκοντά της όταν μπορέσει και μόλις υποχωρήσει η πανδημία του κορωνοϊού. “Η ιδέα ότι δεν θα ξαναδούμε ποτέ τη Βασίλισσα δημόσια δεν ισχύει,” είπε. “Η Βασίλισσα σχεδιάζει να επιστρέψει στη δουλειά κι όταν το κάνει νομίζω ότι θα την δούμε να δουλεύει πιο σκληρά από ποτέ.”

Επιπλέον, η πηγή ανέφερε μια άλλη βασιλική πληροφορία: Η Βασίλισσα και ο Πρίγκιπας Φίλιππος, από τότε που απομονώθηκαν μαζί στο Κάστρο του Windsor, φέρεται να απολαμβάνουν το χρόνο τους μαζί, αφού ζουν χωριστά εδώ και δύο χρόνια. “Ένα από τα ωραιότερα πράγματα για τη Βασίλισσα είναι ότι περνάει περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της απ ‘ό, τι συνήθως,” είπε η πηγή. “Τρώνε μαζί τα βράδια και φαντάζομαι ότι η Βασίλισσα ανήκει στη γενιά που πρέπει να φορέσει τα καλά της ρούχα για να δειπνήσει.”

Photo: Metadata

Πηγή: marieclaire.gr