ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ VIDEO ΤΟΥ NETFLIX ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ

Κακά τα ψέματα, αυτή η πανδημία υπήρξε για πολλούς υποφερτή, μόνο και μόνο γιατί είχαν συνδρομή στο Netflix. Περισσότερο ως μέσο παρηγοριάς και μετά ως μέσο οικιακής ψυχαγωγίας, η δημοφιλής πλατφόρμα κράτησε συντροφιά σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.

Στην Ελλάδα, τους τελευταίους 6 μήνες, πιθανότατα είδες όσες σειρές και ταινίες δεν είχες δει σε δύο και παραπάνω χρόνια. Για κάποιες μάλιστα μιλάς ακόμη. Για κάποιες άλλες πιθανότατα να έχεις μετανιώσει.

Για το 2020 η πλατφόρμα θέλησε να πει ένα μεγάλο αντίο, με ένα χιουμοριστικό βίντεο για όλες αυτές τις ώρες στον καναπέ, κατά τις οποίες χάρηκες, έκλαψες, ταυτίστηκες ή φοβήθηκες. Κυρίως όμως πέρασες το χρόνο σου.

Στο «We Watched It All», όπως είναι το όνομα του βίντεο, ο κωμικός Matt Buechele τραγουδά σε σκηνικά που εναλλάσσονται, για όλα αυτά που είδαμε στο Netflix το 2020.

Με guest εμφάνιση του Professor από το «La Casa De Papel» αλλά και αποσπάσματα από σειρές που αγαπήσαμε, όπως το «Τhe Queen’s Gambit» ή το «Cobra Kai» και το «Εmily in Paris» το βίντεο συμπυκνώνει ολόκληρη τη δύσκολη χρονιά που φεύγει σε λίγα μόλις λεπτά.

Πηγή: bovary.gr