Αισθητική με πολυτέλεια συνδέονται με επιτυχία σε ένα περιβάλλον ζεστό και πολύ φιλόξενο. Η σχέση ποιότητας και τιμής, είναι υποδειγματική, ενώ η γνώση της αφαίρεσης που πρέπει να υπάρχει, από τον chef Μάνο Ευσταθίου, εφαρμόζεται με πλήρη επιτυχία. Η ταυτότητα της κουζίνας, έχει επιρροές από νότια και κεντρική Αμερική.

Στο κελάρι ήδη ξεκουράζονται κάποια από τα αποστάγματα που έχουν αναμιχθεί και θα παρουσιαστούν στο κοινό τους επόμενους μήνες.

Dining Room

Ο νέος πολυχώρος, μπορεί να καλύψει στο μέγιστο βαθμό, τόσο το φαγητό, τις εκδηλώσεις αλλά και τις premium σύγχρονες εκδόσεις αγαπημένων cocktail, με την υπογραφή του Σπύρου Κερκύρα και της ομάδας Bar Solutions. Και οι τρεις δημιουργοί του, είναι άξιοι συγχαρητηρίων, γιατί συνδυάζουν πολλά στοιχεία, που έχουν να κάνουν, με την ποιότητα, σε ένα ιδιαίτερο level που χαίρει εκτίμησης και αναγνώρισης.

Το γνωστό ιστορικό κτήριο των στάβλων του ‘Οθωνα στο Θησείο, ανοίγει τις πόρτες του με το όνομα ‘THE SOWL’.  Δημιουργοί του, είναι οι Γιάννης Μωράκης της JKM Group, Γιώργος Μελισσάρης και Αλεξάνδρα Δράκου. Είναι ένας ξεχωριστός πολυχώρος στο κέντρο της Αθήνας, αφιερωμένος στους λάτρεις του πολύ καλού νοτιοαμερικάνικου φαγητού, της Τέχνης, της ιδιαίτερης μουσικής και της ποιοτικής  διασκέδασης.

Ο νέος ζεστός  χώρος, προσεγμένος στην παραμικρή λεπτομέρεια, που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Παντελούκα της  GJP Construction, ακολουθεί ethnic urban τάσεις και είναι αφιερωμένος στην απαιτητική γεύση, την Τέχνη, την μόδα και την μουσική.

Gallery2

Στους πολλαπλούς διαμορφωμένους χώρους στους οποίους περιλαμβάνεται πλέον και αίθουσα προβολών και παρουσίασεων, η Event Director Αθηνά Κεφαλοπούλου επιμελείται πολιτιστικές και εταιρικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά δρώμενα, και παρουσιάσεις Ελληνών και ξένων δημιουργών. Παράλληλα, στην ανακαινισμένη Gallery η Curator Αιμιλία Σωτήρχου  οργανώνει και παρουσιάζει  εικαστικές εκθέσεις  σύγχρονων καλλιτεχνών

Η μουσική του ‘THE SOWL’ κινείται σε ήχους της funk soul, funk disco, cumbia, swing  κ.α. Θα διοργανώνονται parties με resident DJs, όπως και κάποια επιλεγμένα  lives.

INFO:

Ηρακλειδών 10, Θησείο

210 3450003

info@thesowl.com

events@thesowl.com

www.thesowl.com

www.facebook.com/The-Sowl

9
9