ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

Κατά τη διάρκεια μιας εποχής που ο κόσμος γύρω μας μοιάζει να καταρρέει, η σφαίρα της ραπτικής μπορεί να προσφέρει μια φανταστική ανάπαυλα από την πραγματικότητα: μια ασταμάτητη γιορτή των πιο περίπλοκων τεχνικών της μόδας, των πιο περίτεχνων διακοσμητικών προσθηκών και των πιο απίστευτων φορεμάτων.

Οι συλλογές Υψηλής Ραπτικής είναι διαφορετικές από αυτές που παρουσιάζονται στις παραδοσιακές εβδομάδες μόδας επειδή κάθε οίκος μόδας πρέπει να κερδίσει τον τίτλο χρησιμοποιώντας ένα ατελιέ από ειδικούς που κατασκευάζουν το κάθε κομμάτι χειροποίητα. Οι εφήμερες τάσεις δεν επηρεάζουν τη νοοτροπία της Υψηλής Ραπτικής που κουβαλάει ραπτικές αξίες περασμένων ετών και στοχεύει να χτίσει μια γκαρνταρόμπα για όλες τις περιστάσεις προσαρμοσμένη στο σήμερα. Η ιδέα της είναι σίγουρα σύγχρονη όσον αφορά τα σχήματα, τα χρώματα και τα υλικά, αλλά φαίνεται επίσης ότι έχει σχεδιαστεί για να ζει σε έναν παράλληλο κόσμο φαντασίας.

Για να δημιουργηθεί η κάθε συλλογή χρειάζονται ατελείωτες ώρες δουλειάς ενώ  στοιχεία όπως βολάν, κρύσταλλα και παγιέτες είναι συστατικά που δεν λείπουν ποτέ. Ολη αυτή η σημασία στις λεπτομέρειες έχει ως φυσικά ως αποτέλεσμα αρκετές και απίστευτες στιγμές μόδας.

Δείτε παρακάτω μερικές που ξεχωρίσαμε:

Alexandre Vauthier:

info@imaxtree.com

Viktor & Rolf:

info@imaxtree.com

 

Chanel:

info@imaxtree.com

Dior:

info@imaxtree.com

Elie Saab:

info@imaxtree.com

Givenchy:

info@imaxtree.com

Ralph & Russo:

info@imaxtree.com

Δείτε περισσότερα στο marieclaire.gr