ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «MAESTRO», ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Η αριστουργηματική σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έκανε πρεμιέρα, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στο MEGA, ανταποκρινόμενη σε κάθε προσδοκία του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο την υποδέχθηκε θριαμβευτικά.

Το «Maestro» ήταν ο απόλυτος νικητής της τηλεθέασης και το κορυφαίο απ’ όλα τα προγράμματα της χθεσινής ημέρας. Με ποσοστό 34,2% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 31,4% στο σύνολο του κοινού επιβεβαίωσε τη μεγάλη προσμονή των τηλεθεατών για την επιστροφή του ταλαντούχου δημιουργού στην ελληνική τηλεόραση. Στις γυναίκες 25-44, η σειρά σημείωσε το εντυπωσιακό ποσοστό 42%. Το «Maestro» παρακολούθησαν περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές, με την κάλυψη να ξεπερνά τα 2,3 εκατομμύρια.

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης για μία ακόμη φορά μεγαλούργησε. Η ιστορία του «Maestro» συγκλόνισε με τους χαρακτήρες και τα κοινωνικά θέματα που έθιξε. Οι ερμηνείες των ηθοποιών καθήλωσαν. Οι εικόνες και η μουσική μάγεψαν. Το κοινό ενθουσιάστηκε και κατέκλυσε τα social media με χιλιάδες διθυραμβικά σχόλια.

Συγκεκριμένα, στα social media του MEGA το «Maestro» είχε συνολική απήχηση σχεδόν 6,5 εκατ. μοναδικούς χρήστες.

Το #Maestro ήταν στα πρώτα trends του ελληνικού Twitter πριν ακόμα ξεκινήσει η μετάδοση της σειράς, ενώ ανέβηκε στην κορυφή των trends καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, ξεπερνώντας τα 15.000 Tweets.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς ανέβηκε στο megatv.com και θα είναι διαθέσιμο για 13 ημέρες ακόμα. Σε λιγότερες από 10 ώρες, το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 100.000 χρήστες.

Μετά το τέλος του επεισοδίου, ανέβηκε στο megatv.com και στα Spotify, Apple και Google podcasts το «Maestro» Podcast με τη συζήτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Κλέλιας Ανδριολάτου για όσα συνέβησαν στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου της σειράς. Το πρώτο podcast, στις πρώτες ώρες της ανάρτησής του, είχε περισσότερες από 30.000 μοναδικές ακροάσεις -πρωτοφανής έναρξη για podcast στην Ελλάδα- και βρίσκεται ήδη στην κορυφή των Apple και Google podcasts αλλά και στα πρώτα trends του Spotify.

Πηγή: tanea.gr