ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ: “ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ MAESTRO, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ”

Στην κάμερα της “Ελένης” μίλησαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου για τo “Μaestro“.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς του MEGA που βρίσκονται σε εξέλιξη και που θα προβληθεί στο δεύτερο μέρος της σεζόν και αποκάλυψε ποσό χαρούμενος είναι για το παγκόσμιο ταξίδι της σειράς μέσω Netflix.

“Η Κλέλια πέρα από ανακουφιστικά όμορφη είναι και πάρα πολύ ταλαντούχα. Πρέπει να δουν όλοι αυτό το έργο γιατί είναι εξαιρετική και είμαι πολύ υπερήφανος”.

Για το μέλλον της σειράς “Μaestro”

“Τελειώσαμε τα γυρίσματα του πρώτου μέρους του δευτέρου κύκλου του ‘Μaestro’. Ο δεύτερος κύκλος θα βγει ανάλογα με το MEGA και το Netflix εκεί γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο ή Μάϊο, θα δείξει το ταξίδι του ‘Μaestro’ το έχω ζήσει έντονα και το ζω και αισθάνομαι πολύ τυχερός για όλο αυτό που γίνεται. Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα επεισόδια όσο και αν συναισθηματικά θα ήθελα. Πιστεύω ότι με τον δεύτερο κύκλο του ‘Μaestro’ η ιστορία θα κλείσει”.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είπε:

“Πάντα έχεις άγχος σε μια παράσταση αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Κάλεσα τον Χριστόφορο στην πρεμιέρα μου, είχα άγχος που ήταν από κάτω αλλά πιο πολύ χαρά γιατί με στηρίζει και με αγαπάει πολύ. Κάθε φορά είναι και καλυτέρα στα γυρίσματα, πονάνε τα ζυγωματικά μου από τη χαρά μου. Αυτά τα δυο χρόνια του ‘Μaestro’ έχω γεμίσει με τόση αγάπη , νιώθω ότι ανήκω σε μια οικογένεια. Θέλω να ελπίζω ότι στο δεύτερο κύκλο θα έρθω κοντά με τον Ορέστη”.

Πηγή : media.gr