ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ 2021

Μπορεί η πανδημία να έπληξε τον τουρισμό και την εστίαση, όμως το Λονδίνο, επέστρεψε δυναμικά. Αρκετά νέα ξενοδοχεία, παρόλο τον covid 19, αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό. Συγκαταλέχθηκαν απευθείας, στη λίστα με τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία, που άνοιξαν στην πρωτεύουσα το 2021, αφού αποτελούν κοσμήματα της πόλης.

The Londoner

Πρόκειται για ένα έργο ύψους 300 εκατομμυρίων λιρών, που περιλαμβάνει 16 ορόφους, με 350 δωμάτια και σουίτες, έξι εστιατόρια, δύο ιδιωτικές αίθουσες προβολής και ένα κέντρο ευεξίας.

Mayfair Townhouse

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό κτήριο, στην οδό Half Moon Street και διαθέτει 172 δωμάτια, εμπνευσμένα από τον Oscar Wilde. Τεχνικά, άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά δεδομένου ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπήκε σε lock down μόλις τρεις εβδομάδες αργότερα, λίγοι άνθρωποι το έχουν «ανακαλύψει» μέχρι στιγμής.

Beaverbrook Town House

Στεγάζεται σε δύο γεωργιανά αρχοντικά στην οδό Sloane. Οι 14 σουίτες του, έχουν σχεδιαστεί από τον Nicola Harding, για να επισημάνουν τα χαρακτηριστικά της περιόδου του κτηρίου.

Pan Pacific London

Το νέο δημιούργημα της αλυσίδας ξενοδοχείων Pan Pacific, βρίσκεται στο One Bishopsgate Plaza, απέναντι από το Liverpool Street Station. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 43όροφος πύργος, θα φιλοξενήσει 237 δωμάτια, 160 ιδιωτικές κατοικίες και ένα τεράστιο κέντρο ευεξίας με πισίνα υπερχείλισης 18 μέτρων, καθώς και τον μεγαλύτερο διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο, οποιουδήποτε πολυτελούς ξενοδοχείου στην περιοχή.

10
10