ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ BAR ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ COCKTAIL

Το Λονδίνο ζει το πιο ζεστό του καλοκαίρι και απαιτεί ένα ποτό! Σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προτάσεις, σύμφωνα με το wallpaper.com, για να ανακουφιστείτε από την καταιγιστική ζέστη.

Οι καλύτεροι καλοκαιρινοί προορισμοί για cocktail στην πόλη:

Booking Office 1869

Κατά την είσοδο, βλέπουμε τις πινελιές που έχουν «συνθέσει» αυτό τον μοναδικό χώρο. Επιρρόες από τις δεκαετίες του ’60, του ’70 & του σήμερα, τόσο από το Λονδίνο, όσο το Παρίσι, ακόμη και την Καραϊβική. Ο φωτισμός, τα χρώματα, η λίστα με τα cocktail και η μουσική, έχουν επιλεχθεί προσεκτικά, για να δημιουργήσουν έναν χώρο αρμονίας. Από τις καλύτερες «σπεσιαλιτέ» του, είναι το Kola 75.

The Painter’s Room 

Βρίσκεται στο ισόγειο του Claridge’s και είναι το τρίτο μπαρ του ξενοδοχείου. Διαθέτει μεγάλη λίστα cocktail, που είναι εμπνευσμένα από την κουλτούρα, την τέχνη και το ντιζάιν της Ευρώπης. Το menu, είναι χωρισμένο σε τέσσερα κεφάλαια: Light, Interpretations, Complex και Clean. Αυτό που ξεχωρίζει όμως είναι το cocktail Clavé 20.

Harry’s Bar

Ένα από τα πιο κομψά και εκλεπτυσμένα, members’ club, στο Λονδίνο. Το Harry’s Bar φημίζεται παγκοσμίως, για το cocktail Bellini. Αν και δημιουργός του είναι ο Giuseppe Cipriani, που το εμπνεύστηκε το 1948 στο Harry’s Bar, στην Πλατεία Αγίου Μάρκου, στην καρδιά της Βενετίας, μπορείτε να το βρείτε και στο ίδιο μπαρ, του Λονδίνου.

 

10
10