ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟ SUV ΤΗΣ FERRARI

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα λεγόμενα του Marchionne «αλλάζουν» μέρα με τη μέρα. Έτσι, Μέσα Ενημέρωσης από τη Βρετανία αναφέρουν ότι τελικά η Ferrari θα προχωρήσει στην παραγωγή του πρώτου SUV μοντέλου στην ιστορία της, το οποίο μάλιστα θα έρθει για να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία του.

Το project της εμβληματικής ιταλικής φίρμας φέρεται να έχει λάβει τον κωδικό εξέλιξης «F16X» και μέχρι το 2021 θα είναι έτοιμο για να βγει στους δρόμους. Κύριος ανταγωνιστής του μοντέλου θα είναι η Lamborghini Urus και έτσι οι ιθύνοντες της φίρμας θα φροντίσουν να του δώσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να προσφέρει επιδόσεις και οδική συμπεριφορά που ταιριάζουν σε μια γνήσια Ferrari. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κίνηση θα περνά και στους 4 τροχούς μέσω δύο μηχανικών συνόλων.

Ενός ατμοσφαιρικού V12 6,2 λίτρων και ενός τούρμπο V8 3.900 κυβικών εκατοστών με απόδοση στα 650 άλογα περίπου. Σε επίπεδο εμφάνισης, με βάση την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που σας παρουσιάζουμε αλλά και τα όσα γνωρίζουμε, το SUV της Ferrari θα έχει πολλά στοιχεία με την επόμενη γενιά της GTC4Lusso. Έτσι αναμένουμε ένα άκρως εκρηκτικό σύνολο, σε επίπεδο αισθητικής και επιδόσεων, που σίγουρα δεν θα περνά απαρατήρητο. Τέλος, να σημειώσουμε ότι εκτιμήσεις αναλυτών αναφέρουν πως το μελλοντικό SUV θα έχει τιμή που θα ξεπερνά τα 400.000 ευρώ και θα βοηθήσει τη Ferrari να διπλασιάσει τις πωλήσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγή: protothema.gr

10
10