ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΠΑΥΛΗ ΤΟΥ JASON STATHAM ΚΑΙ ΤΗΣ ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY ΣΤΟ MALIBU

Ο Jason Statham και η Rosie Huntington – Whiteley θα αποχωριστούν το σπίτι τους με την υπέροχη θέα στο Malibu. Μη βιαστείς να κοιτάξεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό για να δεις αν μπορείς να το αγοράσεις γιατί η αξία του φτάνει τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Το αγόρασε ο ηθοποιός ένα χρόνο πριν γνωρίσει την σύντροφό του. Οι δυο τους είμαι μαζί από το 2010 και υποδέχτηκαν στον κόσμο το γιο τους Jack το 2017. Έπειτα από μια σχεδόν δεκαετία αναμνήσεων σε αυτό το σπίτι αποφάσισαν να το πουλήσουν.

Όσο εντυπωσιακό είναι εσωτερικά, άλλο τόσο είναι και εξωτερικά. Η έκταση της παραλίας μπροστά από το σπίτι είναι 3.909 τετραγωνικά μέτρα και φυσικά έχει πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία.

Έχει 4 κρεβατοκάμαρες, 4 μπάνια και οι γείτονές του είναι εξίσου διάσημοι σταρ. Επίσης, είναι ένα πολύ ευάερο και ευήλιο σπίτι με τεράστια παράθυρα -από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι- και θερμαινόμενα πατώματα.

Έχει ένα καθιστικό που βλέπει στον ωκεανό, τραπεζαρία και τζάκι με τούβλα που είναι ιδανικό για χαλαρές βραδιές ανάγνωσης σεναρίων δίπλα στη φωτιά. Επιπλέον, έχει γυάλινους τοίχους που εξαφανίζονται και οδηγούν σε αίθριο και σε Jacuzzi.

Πηγή: marieclaire.gr