ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

Οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο όπως οι JF Bezos και Mark Zuckerberg εκτός από πάρα πολλά λεφτά, έχουν και πολλά έξοδα.

Εκτός όλων των άλλων, αυτό για το οποίο πρέπει να μεριμνήσουν πρωτίστως είναι η ασφάλεια τους, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα.

Δείτε παρακάτω κάποιους από τους δισεκατομμυριούχους που δαπανούν πολλά χρήματα κάθε μήνα για την ασφάλειά τους.

Tim Cook

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, της μεγαλύτερης εταιρείας τεχνολογίας στον κόσμο, φροντίζει για την ασφάλειά του. Μάλιστα, η Apple δαπανά 1,5 εκατ. δολάρια κάθε χρόνο για την ασφάλειά του. Για επιχειρηματικές και προσωπικές δραστηριότητες, η εταιρεία του έχει παράσχει ιδιωτικό αεροσκάφος, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για την προστασία του.

Mark Zuckerberg

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, είναι σήμερα ένα πολύ γνωστό όνομα. Ο Mark Zuckerberg είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Παρόλαυτα θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι ο Mark δαπανά καθημερινά 7,3 εκατ. δολάρια για την ασφάλεια του. Σωστά διαβάσετε, όχι κάθε μήνα αλλά κάθε μέρα!

Jeff Bezos

Ο Ceo της Amazon, Jeff Bezos ξοδεύει 1,6 εκατ. δολάρια τον χρόνο για την ασφάλειά του.

Warren Buffett

Θεωρείται ο βασιλιάς του κόσμου των επενδύσεων. Είναι ο διευθύνων σύμβουλος του Berkshire Hathaway. Το όνομα του Warren Buffett φιγουράρει κάθε χρόνο ανάμεσα στους πιο πλούσιους δισεκατομμυριούχους του κόσμου. Πληρώνει περίπου 387.881 δολάρια τον χρόνο για την ασφάλειά του.

Πηγή: newmoney.gr