ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/9

Μια επική περιπέτεια και τέσσερις ακόμα τίτλοι προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Η Γυναίκα Βασιλιάς

Η οσκαρική Βαϊόλα Ντέιβις μεταμορφώνεται σε Αφρικανίδα πολεμίστρια. Η διάσημη ηθοποιός υποδύεται την ηγέτιδα των μαχητριών Αγκότζι, μιας μαχητικής ομάδας που αποτελούταν αποκλειστικά από γυναίκες πολεμίστριες και η οποία προστάτευε το Αφρικανικό Βασίλειο της Δαχομέης το 18ο αιώνα. Στην ταινία κεντρική ηρωίδα είναι η στρατηγός Νανίσκα, η οποία αναλαμβάνει την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς νεοσύλλεκτων, οι οποίες προετοιμάζονται για έναν αιματηρό πόλεμο κόντρα στο μεγαλύτερο εχθρό που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ και ο οποίος απειλή την ύπαρξή τους.

Ο Έρωτας τα Αλλάζει Όλα

Ρομαντικά μπερδέματα με τη Σιγκούρνι Γουίβερ. Μια επιτυχημένη μεσίτρια βιώνει σαρωτικές ερωτικές αναταραχές, όταν επανενώνεται απροσδόκητα με ένα πρόσωπο από το παρελθόν της.

Η Φλεγόμενη Θάλασσα

Σκανδιναβική περιβαλλοντική περιπέτεια. Εξαιτίας μιας ρωγμής στο πυθμένα της θάλασσας όπου γίνεται εξόρυξη κοιτασμάτων πετρελαίου, μια εξέδρα καταρρέει οδηγώντας στα έγκατά της όσους βρίσκονταν εκεί. Μια ομάδα ερευνητών, τότε, αναλαμβάνει ρισκάροντας τη ζωή της να σπεύσει στο σημείο για να σώσει τυχόν επιζώντες, αγνοόντας πως τους περιμένουν πολύ χειρότερες εξελίξεις.

Χαμογέλα

“Σπαρταριστός” ψυχολογικός τρόμος. Ύστερα από ένα αλλόκοτο δυστύχημα με θύμα μια ασθενή της, μια νεαρή γιατρός αρχίζει να βιώνει μια σειρά από ανεξήγητα και εφιαλτικά γεγονότα. Καθώς προσπαθεί να ανταπεξέλθει στη νέα τρομακτική πραγματικότητα, λάθη του παρελθόντος επιστρέφουν για να τη στοιχείωσουν κάνοντας αμφίβολη την επιβίωσή της.

Bad Guy

Η ταινία – σκάνδαλο του Κιμ Κι-Ντουκ. Ο προστάτης ενός πορνείου συναντάει στο δρόμο μια νεαρή φοιτήτρια και την διεκδικεί ερωτικά με προκλητικό τρόπο, λαμβάνοντας όμως την ψυχρή άρνησή της. Την παρακολουθεί, την παγιδεύει μέσα από μια κατηγορία ληστείας και πετυχαίνει την εκπόρνευσή της, ενώ ο ίδιος την παρακολουθεί από κοντά στην “φυλακή” της.

Πηγή: athinorama.gr