ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ SILVERSTONE ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΑ ΣΤΗ FORMOULA 1

Για την πίστα του Σίλβερστοουν ο Λιούις Χάμιλτον λέει πως είναι η καλύτερη όλων. Ειδικά «το μεσαίο τμήμα του Σίλβερστοουν είναι το καλύτερο όλης της σεζόν. Copse, Maggots και Becketts είναι μια απίστευτη τριάδα από στροφές».

Και σε αυτό ακριβώς το σημείο φτιάχνει η Escapade τα Silverstone Trackside Homes, μια σειρά πολυτελών κατοικιών για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού που δεν χορταίνουν και θέλουν να είναι συνεχώς σε επαφή μαζί του.

Πρόκειται για σπίτια 3 και 4 υπνοδωματίων, επιφάνειας 170 ή 186 τετραγωνικών, που έχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, από ενδοδαπέδια θέρμανση και πρωτοποριακή ηχομόνωση μέχρι και κλιματιζόμενα γκαράζ για τα ιδιωτικά αυτοκίνητα των πολυεκατομμυριούχων ιδιοκτητών.

Η 14 στρεμμάτων έκταση δίπλα ακριβώς στην πίστα θα γίνει ένας σωστός οικισμός, ξεχωρίζουν όμως τα σπίτια της πρώτης σειράς με την προνομιακή θέα στο καλύτερο σημείο του Σίλβερστοουν.

Εννοείται πως η κατοχή ενός τέτοιου σπιτιού εξασφαλίζει ειδική πρόσβαση στην πίστα, καθώς το project είναι σε αγαστή συνεργασία με το σιρκουί.

Το Escapade Silverstone θα έχει 60 κατοικίες όταν ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2022, έναν χώρο ψυχαγωγίας και γκαράζ.

Κι έτσι το Σίλβερστοουν θα γίνει για κάποιους ιδιωτική υπόθεση…

Πηγή: newsbeast.gr