ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ OLIVIA PALERMO

Η Olivia Palermo είναι γνωστή για την άνεση που έχει να συνδυάζει διαφορετικά prints και το αποτέλεσμα να είναι πάντα κομψό. Το ίδιο ταλέντο έχει και με τα make up looks, επιλέγει εντυπωσιακά μακιγιάζ και λατρεύει τις nude αποχρώσεις. Ποιοι είναι οι κανόνες ομορφιάς που ακολουθεί για να έχει πάντα τέλεια looks;

Διαβάσαμε σε πρόσφατες συνεντεύξεις της τι κάνει και έχει πάντα αψεγάδιαστα αποτελέσματα:

Στην περιποίηση της επιδερμίδας – ” Δεν υπάρχει καμία καλή δικαιολογία για να μη καθαρίσω το πρόσωπό μου πριν κοιμηθώ. Είναι απλά καλή υγιεινή. Χρειάζονται δέκα λεπτά για να αφαιρεθεί και ο καθένας έχει δέκα λεπτά. Ξεβάφω το πρόσωπό μου κάθε βράδυ και είναι πραγματικά αποτελεσματικό.”

“Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ scrub προσώπου μόνη μου καθώς δεν μου αρέσει να η αίσθηση. Εμπιστεύομαι μόνο επαγγελματίες για αυτό.”

Στο μακιγιάζ – “Χρησιμοποιώ λίγο πράσινο concealer για να καλύψω τυχόν σπυράκια αλλά και για να εξουδετερώσω την ερυθρότητα.”

“Πάντα κολλάω στα γυμνά χείλη. Φοράω συνήθως nude αποχρώσεις. H φρέσκια, καθαρή, φυσική εμφάνιση είναι η πιο όμορφη. Εφαρμόζω το δικό μου make up και πάντα χρησιμοποιώ τους ίδιους τόνους χρώματος.Το βράδυ μπορεί απλώς να χρησιμοποιήσω βαρύτερο μακιγιάζ στα μάτια και να προσθέσω μερικές βλεφαρίδες”.

Πηγή: jenny.gr