Ο TODD BOEHLY ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ CHELSEA

H κοινοπραξία με επικεφαλής τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τοντ Μπέλι είναι το μεγάλο φαβορί για την εξαγορά της Τσέλσι από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς σύμφωνα με το BBC.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο συν-ιδιοκτήτης των L.A. Dodgers είναι το Νο1 φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ρώσο ολιγάρχη και το deal θα ξεπεράσει τα 3,5 δισ λίρες! O Μπέλι εκτός από το 20% των Los Angeles Dodgers έχει μετοχές και στους Los Angeles Sparks.

Επίσης ο Μπέλι μαζί με τον Μαρκ Γουόλτερ απέκτησαν μερίδιο 27% στους Los Angeles Lakers το 2021.

Το 2019 είχε κάνει προσπάθεια για να αγοράσει την Τσέλσι από τον Αμπράμοβιτς δίνοντας 3 δισ. δολάρια αλλά η πρόταση του απορρίφθηκε.

Το 2022 επανήλθε για την αγορά της Τσέλσι μαζί με τον Ελβετό μεγιστάνα των επιχειρήσεων Χανσγιόργκ Βις. Ο Αμερικανός επενδυτής και επιχειρηματίας – ο οποίος έχει προσφέρει περίπου 2.5 δισεκατομμύρια λίρες για τον σύλλογο – έχει αναφερόμενη καθαρή περιουσία 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων (3,6 δισεκατομμύρια λίρες) σύμφωνα με το Forbes.
Στις σφυγμομετρήσεις του διαδικτύου ο Μπέλι έχει ήδη κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία από τους οπαδούς της Τσέλσι και όσο κι αν δεν το παραδέχονται οι αντίπαλοί του δημοσίως, αυτό που λέγεται είναι πως «αν θέλουμε να πάρουμε την Τσέλσι, αυτόν πρέπει να νικήσουμε».

Πηγή: protothema.gr