ΝΔ: Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ – ΨΕΥΔΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ

Αιχμηρή απάντηση σε όσους τις τελευταίες ημέρες κάνουν προσπάθεια να συνδέσουν τον σταθμάρχη που διώκεται για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με τη Νέα Δημοκρατία, έδωσε το κυβερνών κόμμα με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στο κείμενο που κοινοποίησε κάνει λόγο για αθλιότητες και ζητάει να αποκαλύψουν το όνομα του υπουργού εκείνοι που θεωρούν ότι έκανε “ρουσφέτι” στην τοποθέτηση του σταθμάρχη στο σταθμό Λαρίσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Κάποιοι επιμένουν στις αθλιότητες των προηγούμενων ημερών, προσπαθώντας με διάφορους τρόπους να συνδέσουν τον σταθμάρχη που διώκεται για το δυστύχημα στα Τέμπη με τη Νέα Δημοκρατία. Ξεκίνησαν προσπαθώντας να τον παρουσιάσουν ως “ρουσφέτι” συγκεκριμένης βουλευτού, η οποία τους διέψευσε και προσέφυγε εναντίον τους στη Δικαιοσύνη για την άθλια συκοφαντία. Σήμερα, τον παρουσιάζουν ως “ρουσφέτι” υπουργού.

Επειδή και η αθλιότητα έχει τα όριά της, τους καλούμε να πουν όνομα. Αλλιώς είναι κοινοί συκοφάντες. Όχι λάσπη στον ανεμιστήρα. Είναι ντροπή κάποιοι να αξιοποιούν αυτές τις τραγικές στιγμές προκειμένου να διασπείρουν ψεύδη με μικροπολιτικές στοχεύσεις!».

Πηγή: tomanifesto.gr