ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: «ΠΗΡΑ ΡΙΣΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ ΟΧΙ»

Φαίη Σκορδά … για πολλούς μπορεί να είναι η απόλυτη Ελληνίδα παρουσιάστρια και άλλοι να την θεωρούν ως το ιδανικό fashion idol. Εγώ πιστεύω ότι είναι η πιο ξεχωριστή φίλη στον κόσμο. My friend is better than yours … χωρίς καμία επιφύλαξη. Βρίσκεται εδώ και χρόνια στην κορυφή και δεν έχω αισθανθεί ούτε ένα λεπτό να «χάνει» τη Φαίη που γνώρισα κάποτε. Απλή, ευαίσθητη, αυθεντική με το μεγαλύτερο πλεονέκτημα στον κόσμο …. Τη διαίσθηση. Ξέρει να ξεχωρίζει το καλό από το κακό από χιλιόμετρα και αυτό της δίνει το δυνατότερο όπλο στον κόσμο…. Αυτή είναι η φίλη μου!

Στην αποκλειστική συνέντευξη που ακολουθεί θα μας αποκαλύψει τα δικά της μυστικά ομορφιάς.

Πως ξεκίνησε η ιδέα του «Fay’s Beauty Tips», του YouTube channel σου; τι ήθελες να πετύχεις; Τα κατάφερες τελικά;

Η ιδέα ξεκίνησε όταν το βραδύ, πριν κοιμηθώ, για να με πάρει ο ύπνος,  έβλεπα βιντεάκια μακιγιάζ στο YouTube … Παρακολουθούσα γνωστούς makeup artists, αλλά και κορίτσια που δοκίμαζαν προϊόντα. Ήταν πραγματικά απολαυστικά. Καθημερινά ασχολούμαι με θέματα ομορφιάς και ευεξίας για την εκπομπή και για το Faysbook.gr.  Δοκιμάζω προϊόντα και μ΄ αρέσει ν΄ ανακαλύπτω τα πιο σπάνια και τα πιο παράξενα. Με αυτή τη λογική αποφάσισα να δοκιμάζω ότι μου αρέσει περισσότερο στο κανάλι μου στο YouTube στο  «Fay’s Beauty Tips»!

Και μου αρέσει πολύ! Έτσι ξεκίνησε και το «Κορίτσια μου..»!

Ήταν ένας ακόμη τρόπος να μιλάμε. Άλλωστε, τόσα χρόνια στις εκπομπές μου και μέσα από τα social μου μιλάω μαζί τους, είμαστε παρέα τόσα χρόνια…

Λοιπόν, έχεις τον μεγαλύτερο λογαριασμό twitter στην Ελλάδα, έχεις 700000  περίπου followers στο instargam και ας μη μιλήσω για το τι γίνεται στο Facebook… Πως έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις τέτοια σχέση, ειδικά με τις γυναίκες;

Παλιότερα, όταν ήμουν στον τηλεοπτικό σταθμό Αlter, μετά την εκπομπή έπαιρνα τηλέφωνο τις τηλεθεάτριες στα κινητά τους! (Γέλια) Από τότε αναζητούσα την πιο άμεση επικοινωνία με τα κορίτσια μου. Τότε έστελναν κατά τη διάρκεια της εκπομπής μηνύματα και εγώ μετά το τέλος της εκπομπής έπαιρνα κάποιες τηλέφωνο και έλεγα : «γεια σας είμαι η Φαίη! Τι κάνετε;» (γέλια)

Με το Twitter έγινε κάτι αντίστοιχο…Το βράδυ, μόλις κοιμόντουσαν τα παιδιά, απαντούσα στα μηνύματα τους και σιγά σιγά αναπτύχθηκε η σχέση μας περισσότερο… Υπάρχουν κορίτσια που μιλούσαμε και με κάποιες μιλάμε ακόμη.  Είναι πάντα εκεί σε ότι και αν κάνω. Με ακολουθούν χρόνια από τα πρώτα βήματα μου και είμαστε φίλες!

Αυτά είναι τα κορίτσια μου … Με αγαπούν και με στηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα! Και εγώ πάντα προσπαθώ να το ανταποδώσω.

Ποιο είναι το ιδανικότερο μυστικό ομορφιάς για το καλοκαίρι;

Δυο λίτρα νερό κάθε μέρα, λάδια στο σώμα και στα μαλλιά και αντηλιακή στο πρόσωπο.

Επίσης, το Fay’s book.gr είναι απ’ τα πιο αγαπημένα site των γυναικών. Τι είναι αυτό που νομίζεις ότι ο προσφέρει στις γυναίκες και το ‘χουν κατατάξει στην πρώτη θέση; 

Το Faysbook.gr έχει γίνει με αγάπη και πάθος. Η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή. Για να φτάσουμε σήμερα εδώ που είμαστε, θυσίασα τον ύπνο μου , πήρα ρίσκα και είπα πολλά όχι.

Φαντάσου ότι κάποια στιγμή που ήμουν αρκετά πιεσμένη, μου είχαν προτείνει να το δώσω σ’ έναν μεγάλο όμιλο, αλλά αποφάσισα να μην το κάνω. Το Faysbook.gr είναι το κόσμημα μου και νομίζω ότι η επιτυχία του οφείλεται στην ομάδα μας!

Ποια είναι η  αγαπημένη σου συνήθεια ομορφιάς;

Η αγαπημένη μου συνήθεια ομορφιάς είναι το ντεμακιγιάζ! Και οι θεραπείες που κάνω στην αισθητικό μου Θεανώ Μπέλα.

 

10
10