ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ GOURMET ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Η επιστροφή του estiatorio Milos ήταν κάτι που όλοι περιμέναμε καιρό. Αυτό το φθινόπωρο, και συγκεκριμένα στα μέσα του Οκτωβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο επιστρέφει, αλλά όχι μόνο του. Το Xenodocheio Milos αποτελεί το πρώτο gourmet ξενοδοχείο της χώρας μας και ταυτόχρονα το πρώτο luxury boutique hotel του παγκοσμίως διάσημου ελληνικού εστιατορικού brand, που έρχεται να συστήσει στο ελληνικό και το διεθνές κοινό την αξία της αβίαστης απλότητας και της ουσιαστικής πολυτέλειας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται απέναντι από την Παλαιά Βουλή, ενώ η αρχιτεκτονική και το design του αντανακλούν την ιστορία και το μεγαλείο της Αθήνας μας. Η προσήλωση στη φροντίδα της κάθε μικρής λεπτομέρειας από την πρώτη στιγμή της άφιξης του επισκέπτη στοχεύει στη δημιουργία μίας πραγματικά αυθεντικής και αληθινής προσωποκεντρικής εμπειρίας φιλοξενείας στην πιο σύγχρονη μορφή της, παρόμοια της οποίας δεν θα έχουμε ξαναζήσει.

xenodocheio milos

Το περιβάλλον θα συνδυάζει τη ζωντάνια μίας μητρόπολης του κόσμου με την ηρεμία που απαιτούμε από ένα πολυτελές ξενοδοχείο, ενώ οι πιο σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις συνδυάζονται με τις πιο προσεκτικά επιλεγμένες tailor-made υπηρεσίες και παροχές. Οι ψηλοτάβανοι χώροι ορίζονται από την εκτενή χρήση του ξύλου και των πολυτελών υφασμάτων, ενώ τα μαρμάρινα μπάνια θα αποτελούν μία όαση χαλάρωσης. Οι εξωτερικές ηλιόλουστες βεράντες θα επιτρέπουν να χαρούμε το υπέροχο κλίμα της χώρας μας.

xenodocheio milos

Φυσικά η γεύση θα αποτελεί τον αδιαπραγμάτευτο πρωταγωνιστή εδώ, αφού το estiatorio Milos είναι ο πρεσβευτής της φιλοσοφίας του ξενοδοχείου του. Η απλότητα, η μικρότερη δυνατή παρέμβαση στην κορυφαία πρώτη ύλη και η ακρίβεια σε κάθε βήμα δημιουργούν εκ νέου τη διάσημη μεσογειακή κουζίνα του Milos, που αναμένεται να ορίσει εκ νέου το γαστρονομικό χάρτη της πόλης μας.

Info: Κολοκοτρώνη 3-5, Αθήνα.

Πηγή: madamefigaro.gr