ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ε.Κ.Ο ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Με αίσθημα ευθύνης, κοινωνικής αλληλεγγύης και κατανόησης της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνει η Χώρα μας, η Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, πιστή στις αρχές και τις αξίες της, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στη μάχη εναντίον της πανδημίας του κορονοϊού.

Για τον σκοπό αυτό, κατέθεσε στις 6.4.2020 το συμβολικό ποσό των €1.000 στον ειδικό λογαριασμό του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας,  με σκοπό την αγορά προμηθειών εξοπλισμού του υγειονομικού προσωπικού.

Επίσης, στις 6.5.2020 κατέθεσε το ποσό των €1.200 στον λογαριασμό της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία της Γραμματείας των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων του Κόμματος μας και της ΟΝΝΕΔ, με την ονομασία «ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ», για την αγορά μάσκας προστασίας σε ογκολογικούς ασθενείς.

Οι παραπάνω ενέργειες ακολουθούν το πνεύμα της κοινωνικής δράσης της Οργάνωσης και της Γραμματείας μας και έρχονται σε συνέχεια προηγούμενων εκδηλώσεων μας κοινωφελούς χαρακτήρα.

Η Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Οργάνων του Κόμματος μας, στέκεται πάντοτε με σεβασμό και ευαισθησία δίπλα στους Έλληνες και τις Ελληνίδες που πλήττονται, και δηλώνει ότι θα συνεχίσει το Κοινωνικό της έργο, πάντα έτοιμη και πρόθυμη να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων της.