ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΟΥΤΣΑ: «ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ»

Η Δέσποινα Τσούτσα συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» και μας μιλάει για την πρωταγωνίστρια που υποδύεται και τα κοινά τους χαρακτηριστικά και μας αποκαλύπτει τι της προκαλεί αγωνία. Αισθάνεται τυχερή που έχει συνεργαστεί με πολλούς και σπουδαίους ηθοποιούς και πάντα ζητάει τη συμβουλή τους.

Τι σημαίνει για έναν ηθοποιό να συμμετέχει σε μία καθημερινή σειρά; Ποιες είναι οι απαιτήσεις;

Το καθημερινό σίριαλ είναι αρκετά απαιτητικό. Πρέπει να είσαι πάντα αλερτ για να βγει σωστά το πρόγραμμα. Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι στον «Ήλιο» έχω μάθει πολλά σε αυτό το σίριαλ ένα από αυτά είναι και η πειθαρχία που χρειάζεται για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις αυτής της δουλειάς.

Που οφείλεται η επιτυχία μίας σειράς όπως ο «Ήλιος»; Τι κάνει το κοινό να την αγκαλιάσει;

Πιστεύω πως η επιτυχία οφείλεται πάντα στην ομάδα που υπάρχει από πίσω. Το κάνουμε όλοι με πάρα πολλή αγάπη και πολλή όρεξη. Φυσικά είναι και το σενάριο. Πολύς κόσμος ταυτίζεται με αυτό.

Μιλήστε μου για τον ρόλο σας την Εύα. Έχει κοινά σημεία στον χαρακτήρα την Δέσποινα Τσούτσα;

Η Εύα είναι ένα κορίτσι στην εφηβεία δεν έχει περάσει και λίγα. Είναι ένα κορίτσι αυθόρμητο παρορμητικό που πολλές φορές προκαλεί με τις αντιδράσεις της. Σίγουρα θα είχα και εγώ στην εφηβεία μου κάποια στοιχεία που έχει η Εύα, ενα που μου έχει μείνει έως τώρα είναι ο αυθορμητισμός.

Σας επηρέασε η πανδημία; Και αν ναι με τι τρόπο;

Εννοείται με επηρέασε η  πανδημία άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά . Κάποια πράγματα που είχαμε δεδομένα όπως είναι τα φιλιά , οι αγκαλιές , η συνάντηση  με τους συγγενείς σου ,τους φίλους σου ξαφνικά δεν μπορούν να συμβούν. Παρόλα αυτά είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη και πιστεύω πως θα βγούμε σύντομα από όλο αυτό.

Τελικά οι σειρές με στοιχεία μυστηρίου «αγκαλιάστηκαν» από το κοινό στην Ελλάδα;

Εννοείται πάντα το μυστήριο έχει ενδιαφέρον!!Εδώ εγώ που ξέρω τι θα γίνει παρακάτω στη σειρά , πολλές φορές, έχω αγωνία όταν το βλέπω.

Τι θα σας έκανε να διακόψετε μία συνεργασία, ακόμη και αν είναι επιτυχημένη.

Δεν ξέρω τι θα με έκανε να διακόψω μία συνεργασία δεν μου έχει συμβεί έως τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένη από όλες τις συνεργασίες που είχα!!

Έχετε συνεργαστεί με πολλούς και έμπειρους ηθοποιούς. Ποια είναι η ωραιότερη συμβουλή που ακούσατε;

Είμαι τόσο τυχερή!! Έχω συνεργαστεί με πάρα πολύ έμπειρους  ηθοποιούς και προσπαθώ από όλους να μαθαίνω κάτι. Έχω ακούσει πολλές συμβουλές και αυτό επειδή τις ζητάω .Αν πρέπει να ξεχωρίσω μία είναι «να ακούω» .

Τη φετινή χρονιά η μυθοπλασία φαίνεται να κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού. Γιατί πιστεύετε ότι συμβαίνει αυτό;

Θεωρώ ότι ο κόσμος έχει ανάγκη την μυθοπλασία. Πάρα πολλοί άνθρωποι ταυτίζονται άλλοι  απλώς ξεχνιούνται . Χρειάζεται η μυθοπλασία στην τηλεόραση.

Τηλεόραση – Κινηματογράφος – Θέατρο. Τι από τα τρία αγαπάτε περισσότερο και γιατί.

Τα αγαπάω και τα τρία πάρα πολύ δεν μπορώ να ξεχωρίσω μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να τα κάνω όλα!!