ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ 2021: Η ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ PURE SHOTS ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ YSL BEAUTY

Η σειρά Pure Shots περιλαμβάνει εξατομικευμένες λύσεις στοχευμένης αποτελεσματικότητας αξιοποιώντας πολύτιμα συστατικά από τους Kήπους του οίκου ομορφιάς στην κοιλάδα Ourika του Μαρόκου. Με τη δημιουργία των Κήπων της Κοινότητας Ourika, ο οίκος ομορφιάς ανανεώνει την υπόσχεσή του να μας σαγηνεύει, αναπτύσσοντας ένα πρωτοποριακό και κοινωνικά υπεύθυνο πρόγραμμα συνδεδεμένο με τη γη, υποστηρίζοντας τη δημιουργία ενός συνεταιρισμού 32 γυναικών, οι οποίες καλλιεργούν όλα τα φυτά στους κήπους. Με συστατικά όπως το άνθος του κάκτου του Μαρόκου, τη μολόχα, την ίριδα και το φραγκόσυκο, οι συνθέσεις της σειράς Pure Shots από τον οίκο YSL Beauty ταιριάζουν απόλυτα στον αστικό τρόπο ζωής, προσφέροντας την καθημερινή απαραίτητη δόση από δραστικά συστατικά. Στοχευμένες λύσεις που στηρίζονται σε μια πρωτοποριακή έρευνα για τις επιπτώσεις της αστικής γήρανσης στην επιδερμίδα και αναπληρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία για την προστασία της από τις καθημερινές επιθέσεις.
Τα συγχαρητήριά μας!

Η σειρά αποτελείται από το σταρ προϊόν Night Reboot Serum που μειώνει τα σημάδια κούρασης από το πρώτο κιόλας πρωί.

Αξιοποιώντας τις σημαντικές ιδιότητες του άνθους κάκτου Μαρόκου, το οποίο ανθίζει αποκλειστικά για 6 ώρες κάθε χρόνο και απελευθερώνει το ισχυρό του σάκχαρο μόνο τότε, το serum συμβάλλει στη μείωση των σημαδιών αστικής γήρανσης από το πρώτο κιόλας πρωί. Ταυτόχρονα, το γλυκολικό οξύ που περιέχει απολεπίζει την επιδερμίδα, αναπλάθει και να λειαίνει την όψη της, εξαλείφοντας τις ατέλειες που προκαλούνται από τη ζωή στην πόλη.

 

Το Lines Away Serum που μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

 

 

Μια μοναδική συνέργεια Ιριδας και υαλουρονικού οξέος: Η βέλτιστη δόση υαλουρονικού οξέος ενισχύεται με δραστική ίριδα, η οποία ενεργοποιεί την επιδερμίδα, για να μεγιστοποιεί την αφομοίωση του υαλουρονικού οξέος. Μέρα με την ημέρα, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες εξασθενούν, και η ελαστικότητα αποκαθίσταται.

 

Το Light up Serum που χαρίζει λάμψη και ομοιόμορφη όψη.

 

Mία μοναδική σύνθεση με αλθαία που προστατεύει την επιδερμίδα από τους εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες, ώστε να μην υπερδιεγείρονται τα μελανοκύτταρα. Έτσι τα κύτταρα είναι σε θέση να λαμβάνουν την ιδανική καθημερινή δόση βιταμίνης Cg, ώστε να αποτρέπεται η υπερπαραγωγή μελανίνης, να φωτίζεται η επιδερμίδα και να μειώνονται οι καφέ κηλίδες.

Το Y Shape Serum που καταπολεμά τη χαλάρωση.

 

 

Ενας μοναδικός συνδυασμός από φραγκόσυκο και πεπτίδιο. Το φραγκόσυκο από το Μαρόκο, που διεγείρει τη σύνθεση γλυκοζαμινογλυκανών όπως το υαλουρονικό οξύ, συνδυάζεται με την ιδανική καθημερινή δόση συσφικτικού πεπτιδίου, για να υποστηρίζει τη δομή της επιδερμίδας. Ο εσωτερικός μηχανισμός δόμησης της επιδερμίδας ενδυναμώνεται, και το περίγραμμα του προσώπου επανασμιλεύεται.

Την Hydra Bounce Essence-in-Lotion που βάζει τέλος στην ξηρότητα και την αφυδάτωση.

 

Η βέλτιστη καθημερινή δόση βιταμινών E και B3 προστατεύει την επιδερμίδα από τους επιθετικούς παράγοντες του αστικού περιβάλλοντος και την προετοιμάζει για το άνθος πορτοκαλιάς από το Μαρόκο που συμβάλλει στη βελτίωση της ενυδάτωσης. Πλήρως αναπληρωμένη με υγρασία, η επιδερμίδα δείχνει εντυπωσιακά απαλή και ελαστική.

Και την Perfect Plumper Cream, μια ισχυρή δόση λάμψης και αναπλήρωσης για διόρθωση των σημαδιών γήρανσης.

Το άνθος πορτοκαλιάς από το Μαρόκο καταπραΰνει την επιδερμίδα και ενεργοποιεί τα κύτταρα, ώστε να είναι πιο δεκτικά στη βέλτιστη καθημερινή δόση αντιγηραντικής ριβόζης. Η επιδερμίδα αναπληρώνεται, και όλα τα σημάδια γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση, θαμπή όψη) βελτιώνονται άμεσα και σταδιακά.

Φωτογραφία: Λευτέρης Σιαράπης

Πηγή: marieclaire.gr