ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΖΕΤ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Τα ιδιωτικά αεροσκάφη ή αεροσκάφη για στελέχη έχουν σχεδιαστεί κυρίως για τη μεταφορά μικρών ομάδων επιβατών, συνήθως τεσσάρων έως είκοσι ατόμων. Ανήκουν ή νοικιάζονται από ιδιώτες, εταιρείες ή κυβερνήσεις για ιδιωτικά και εξατομικευμένα αεροπορικά ταξίδια. Τα ταξίδια με ιδιωτικά τζετ προσφέρουν υψηλό επίπεδο ιδιωτικότητας και εμπιστευτικότητας.

Οι επιβάτες μπορούν να διεξάγουν επαγγελματικές συναντήσεις, να συζητούν ευαίσθητα θέματα ή να απολαμβάνουν προσωπικό χώρο χωρίς την παρουσία άλλων επιβατών. Τα ιδιωτικά τζετ προσφέρουν πολυτελείς εσωτερικούς χώρους με άπλετο χώρο χαλάρωσης, εργασίας ή ψυχαγωγίας. Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν άνετα καθίσματα, εξαιρετικές επιλογές για φαγητό, προηγμένα συστήματα ψυχαγωγίας και άλλες ανέσεις προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις τους, σύμφωνα με το therichest.com.

1. Air Force One -660 εκατ. δολάρια

Το Air Force One είναι το επίσημο διακριτικό κλήσης για κάθε αεροσκάφος που μεταφέρει τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Το Air Force One διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό επικοινωνίας, ασφαλή και κρυπτογραφημένα κανάλια επικοινωνίας και αμυντικά μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια του Προέδρου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το εσωτερικό του αεροσκάφους έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να φιλοξενεί άνετα τον Πρόεδρο, το προσωπικό του και τους συνοδούς του, με χώρους εργασίας, ανάπαυσης και συνεδριάσεων. Διαθέτει ιδιωτικό χώρο για τον Πρόεδρο, αίθουσα συνεδριάσεων, γραφεία και ιατρική στολή. Το Air Force One αποτελεί σύμβολο της εκτελεστικής εξουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι μια ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη και υψηλού κύρους πλατφόρμα για τα διεθνή και εγχώρια ταξίδια του Προέδρου.

2. Boeing 747 Refit – 617 εκατ. δολάρια

Τα αεροπλάνα Boeing 747 έχουν μετατραπεί σε υπέροχα ιδιωτικά τζετ για διασημότητες, εταιρείες και κυβερνήσεις. Η μετασκευή συνήθως περιλαμβάνει την προσαρμογή του εσωτερικού ώστε να περιλαμβάνει ιδιωτικές σουίτες, αίθουσες συνεδριάσεων, χώρους ψυχαγωγίας και άλλες ανέσεις προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη. Το εσωτερικό του αεροσκάφους προσαρμόζεται πλήρως στις προδιαγραφές του ιδιοκτήτη. Το εκλεκτό δέρμα, τα εξωτικά ξύλα και τα υψηλής ποιότητας υφάσματα δημιουργούν ένα άνετο και όμορφο περιβάλλον για τους επιβάτες του.

3. Airbus A380 Custom -600 εκατ. δολάρια

Το Airbus A380 προσαρμόζεται ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις των αεροπορικών εταιρειών ή των ιδιωτών πελατών. Ο εσωτερικός σχεδιασμός του A380 προσαρμόζεται ώστε να αντικατοπτρίζει το εμπορικό σήμα και τις προτιμήσεις στυλ της αεροπορικής εταιρείας. Τα υλικά, τα χρώματα, οι υφές και τα φινιρίσματα συνάδουν με το εμπορικό σήμα της αεροπορικής εταιρείας και την ιδανική εμπειρία των επιβατών. Προσφέρει επίσης προσαρμόσιμα συστήματα φωτισμού και ρυθμίσεις διάθεσης που μπορούν να ενσωματωθούν. Μερικοί από τους ιδιοκτήτες υψηλού προφίλ αυτού του ιδιωτικού τζετ περιλαμβάνουν τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Al-Waleed bin Talal.

4. Airbus A340-300 -500 εκατ. δολάρια

Το Airbus A340-300 προσαρμόζεται σε ένα πολυτελές VIP ή ιδιωτικό τζετ, παρέχοντας μια ευρύχωρη και άνετη εμπειρία πτήσης για άτομα υψηλού προφίλ, εταιρείες ή κυβερνήσεις. Τα χαρακτηριστικά του προσαρμόζονται με βάση τις επιλογές και τις απαιτήσεις του πελάτη. Ο χώρος VIP περιλαμβάνει ιδιωτικές σουίτες για τους κύριους επιβάτες και τους καλεσμένους τους. Αυτές οι σουίτες παρέχουν έναν απομονωμένο και άνετο χώρο με πολυτελή καθίσματα, κρεβάτια, αποθηκευτικούς χώρους και συστήματα ψυχαγωγίας.

5. Boeing 747-8 Intercontinental BBJ -418 εκατ. δολάρια

Το Boeing 747-8 Intercontinental BBJ (Boeing Business Jet) είναι μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη παραλλαγή του εμπορικού αεροσκάφους Boeing 747-8, σχεδιασμένη για VIP και ιδιωτική χρήση. Προσφέρει έναν εκτεταμένο χώρο καμπίνας και δυνατότητες μεγάλων αποστάσεων, καθιστώντας το μια ελκυστική επιλογή για ιδιώτες, εταιρείες ή κυβερνήσεις που αναζητούν μια πολυτελή και εξατομικευμένη εμπειρία πτήσης. Ο εκτεταμένος χώρος καμπίνας του αεροσκάφους επιτρέπει διάφορες λειτουργίες, όπως ιδιωτικές σουίτες, αίθουσες συνεδριάσεων, σαλόνια, χώρους εστίασης και ζώνες ψυχαγωγίας.

6. Boeing 747-8 VIP -367 εκατ. δολάρια

Το Boeing 747-8 VIP είναι μια ιδιαίτερα προσαρμοσμένη παραλλαγή του Boeing 747-8, ειδικά σχεδιασμένη για VIP και ιδιωτική χρήση. Προσφέρει εκτεταμένο χώρο καμπίνας, εξαιρετική εμβέλεια και πολυτελείς ανέσεις. Το Boeing 747-8 VIP προσφέρει μια σειρά από ανέσεις που εξασφαλίζουν την άνεση και την ευκολία των επιβατών. Αυτές περιλαμβάνουν πολυτελή καθίσματα, ιδιωτικές κρεβατοκάμαρες, πολυτελώς σχεδιασμένα μπάνια με ντους, ένα πλήρως εξοπλισμένο μαγειρείο ικανό για την προετοιμασία γκουρμέ γευμάτων και προσαρμοσμένες λύσεις αποθήκευσης.

7. Airbus ACJ350 Custom -366 εκατ. δολάρια

Το Airbus ACJ350 (Airbus Corporate Jet) είναι μια ιδιαίτερα προσαρμοσμένη έκδοση του εμπορικού αεροσκάφους Airbus A350 XWB, σχεδιασμένη για ιδιωτική χρήση και χρήση VIP. Προσφέρει ευρύχωρη καμπίνα, δυνατότητες μεγάλης εμβέλειας και προηγμένη τεχνολογία. Το αεροσκάφος τροφοδοτείται από δύο αποδοτικούς κινητήρες Rolls-Royce Trent XWB, προσφέροντας αποδοτικότητα καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Το ACJ350 παρέχει εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής για τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου και πολυτελούς εσωτερικού. Η διάταξη της καμπίνας, τα υλικά, τα φινιρίσματα, οι διαμορφώσεις καθισμάτων και οι ανέσεις προσαρμόζονται στις προδιαγραφές του ιδιοκτήτη.

8. Gulfstream III -125 εκατ. δολάρια

Το Gulfstream III είναι ένα μεσαίου μεγέθους επαγγελματικό αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων που κατασκευάζεται από την Gulfstream Aerospace. Είναι γνωστό για τα πολυτελή χαρακτηριστικά του, τις εντυπωσιακές επιδόσεις και την αξιοπιστία του. Το Gulfstream III έχει τυπική χωρητικότητα έως και 12 επιβατών, ανάλογα με τη διαμόρφωση της καμπίνας. Η καμπίνα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα άνετο και ευρύχωρο περιβάλλον τόσο για εργασία όσο και για χαλάρωση. Η Gulfstream φημίζεται για την εστίασή της στην άνεση και την πολυτέλεια των επιβατών. Το Gulfstream III διαθέτει άρτια εξοπλισμένο εσωτερικό με υλικά υψηλής ποιότητας, πολυτελή φινιρίσματα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Πηγή: newmoney.gr

10
10