ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΕΡΟΥ: «ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ SCRINIUM Ο ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ»

Έμπνευση, εμπειρία, ωριμότητα αλλά και στρατηγική αποφάσεων, χαρακτηρίζουν την CEO της SCRINIUM. Η Άντζελα Μπέρου, ξέρει πότε να παίρνει αποφάσεις, σε έναν σημαντικό κλάδο, με ανεξάντλητη κοινωνική προσφορά.

Η μέχρι σήμερα επαγγελματική πορεία σας αποδεικνύει ότι είστε ένα δυναμικό άτομο που δεν φοβάται τις αλλαγές. Πείτε μας δυο λόγια για την πορεία αυτή.

Η αλήθεια είναι ότι στον ασφαλιστικό χώρο βρίσκομαι αρκετά χρόνια, όμως προέρχομαι από τις τράπεζες στις οποίες εργάστηκα επίσης πάρα πολλά χρόνια. Η επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησε το 1992 στην Εγνατία Τράπεζα και ακολούθησαν περίπου 20 χρόνια τραπεζικής πορείας σε θέσεις ευθύνης σε διάφορους οργανισμούς (Eurobank, Marfin, Aspis Bank, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο).

Κατόπιν εργάστηκα στην εταιρεία συμβούλων στη KPMG ως Project Leader πριν ενταχθώ πλήρως στον ασφαλιστικό κλάδο, αρχικά ως διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη Ασφαλιστική Εταιρεία (Ευρωπαϊκή Πίστη) και στη συνέχεια ιδρύοντας τη SCRINIUM.

Από την μέχρι σήμερα πορεία σας, ποιος επαγγελματικός χώρος πιστεύετε ότι είναι αυτός που σας ταιριάζει περισσότερο;

Αναμφίβολα με εκφράζει περισσότερο η τωρινή μου δραστηριότητα. Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι είμαι πλήρως ανεξάρτητη, χαράζω την πορεία μου βάσει των δικών μου θέλω και επίσης απολαμβάνω το γεγονός ότι λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας συναναστρέφομαι καθημερινά με πάρα πολύ κόσμο.

Η αλήθεια είναι ότι στο πελατολόγιο σας συγκαταλέγονται επώνυμοι πελάτες από όλους τους χώρους. Τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό, τον χώρο των media, ακόμα και τον πολιτικό. Σας βλέπουμε συχνά μαζί τους. Πώς το έχετε πετύχει αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι για εμάς στη SCRINIUM ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και έτσι τον αντιμετωπίζουμε. Νομίζω αυτό είναι το βασικότερο στοιχείο που μας διαφοροποιεί και φυσικά το γεγονός ότι μπορούμε να βρούμε λύση και να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη του πελάτη μας δεδομένου ότι συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα αλλά και με επιλεγμένες εταιρείες του εξωτερικού.

Είστε από τις γυναίκες που έχουν καταφέρει να συνδυάσουν την επαγγελματική επιτυχία με την προσωπική ζωή καθώς είστε παντρεμένη και έχετε και δύο κόρες. Πόσο εύκολο είναι αυτό;

Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά τίποτα δεν είναι και αδύνατο αν το θέλεις πραγματικά. Πάντοτε με ενδιέφερε η επαγγελματική μου ανέλιξη αλλά ποτέ εις βάρος της προσωπικής μου ζωής. Προσωπικά αισθάνομαι πλήρης ως άτομο και νιώθω ότι αυτό οφείλεται επειδή στη ζωή μου υπάρχει αυτός ο συνδυασμός της επαγγελματικής μου δραστηριότητας και της οικογένειάς μου. Προσπαθώ να λειτουργώ ως φυσιολογικός άνθρωπος είτε βρίσκομαι εντός είτε εκτός της εργασίας και είμαι ακριβώς το ίδιο άτομο, ο ίδιος χαρακτήρας πάντα. Απεχθάνομαι τη σοβαροφάνεια.

Ποια θα ήταν η συμβουλή σας για τις γυναίκες που θέλουν να πετύχουν επαγγελματικά ανεξάρτητα σε ποιον κλάδο δραστηριοποιούνται;

Να αγαπούν αυτό που κάνουν, να θέτουν στόχους και να επιμένουν μέχρι να τους πετύχουν, διατηρώντας αναλλοίωτη την προσωπικότητα τους.

INFO:

ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΕΡΟΥ – CEO ΤΗΣ SCRINIUM