ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΠΙΩΝΗ: ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ INFLUENCER ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Η Άννα-Μαρία Σουπιώνη, είναι μια νέα εντυπωσιακή influencer ή αλλιώς digital content creator. Έχει σπουδάσει οικονομικά, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάζεται στον χώρο της εστίασης. Ξεκίνησε να ασχολείται με το instagram, πριν από 3 χρόνια. Σήμερα απαριθμεί 45 χιλιάδες followers. Διαθέτει ένα inspirational account, με πολύ προσεγμένο feed ενώ η μόδα, η ομορφιά και τα ταξίδια, είναι τα κύρια αντικείμενα απασχόλησής της.

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με αυτό; 

Από πολύ μικρή μου άρεσαν οι φωτογραφιες. Το έχω πάρει από την μαμά μου. Η φωτογραφία είναι ενας τρόπος έκφρασης για μένα. Μου αρέσει να δημιουργώ ένα όμορφο περιεχόμενο και να εκφράζομαι μέσα από αυτό. Πριν τρία χρόνια περίπου, άρχισα να ανεβάζω φωτογραφιες στο intagram, από ταξίδια και την καθημερινότητα μου.

Επίσης όπως ήδη ξερεις, εργάζομαι στον χώρο της εστίασης, οπότε είχα καθημερινή επαφή με κόσμο. Πολλές κοπέλες με ρωτούσαν, από που πήρα αυτό που φοράω ή τι προϊόντα ομορφιάς χρησιμοποιώ. Κάθε φορά που δημοσίευα κάποιο post, στο instagram, πάντα είχα στο inbox μου πολλά μηνύματα, με ερωτήσεις. Με κολάκευε πολύ.

Μου άρεσε και πήρα την απόφαση να το κάνω επάγγελμα.

Πες μου λίγο για το κομμάτι του beauty; Ξέρω ότι το αγαπάς πολύ.

Ναι, ισχύει! Το κομμάτι του beauty είναι πραγματικά κάτι πολύ ενδιαφέρον. Καθημερινά διαβάζω βιβλία, άρθρα, μιλάω με δερματολόγους, αισθητικούς και μαθαίνω ολοένα και περισσότερα. Μπορώ να σου πω ότι είναι, σαν να διαβάζω χημεία.

Έχω συνεργαστεί με πολλες εταιρείες, έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα και κάποια πραγματικά, τα έχω λατρέψει. Πρέπει να φροντιζουμε το δέρμα μας και να το «άκουμε». Είναι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες.

Είναι ένα δύσκολο επάγγελμα; Ποσό χρόνο σου παίρνει για να πεις οκ έχουμε την λήψη; 

Δεν θα σου πω δύσκολο αλλά θα σου πω απαιτητικό. Χρειάζεται να αφιερώνεις αρκετές ώρες, γι’αυτό πρέπει να το αγαπάς. Έχει τύχει να έχω λήψη σε πέντε λεπτά αλλά μου έχει πάρει και μια ώρα.

Γνωρίζω πως κάνεις αρκετά ταξίδια. Ποιό είναι το ταξίδι που σου άρεσε περισσότερο;

Τα λατρεύω! Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω όλο τον κόσμο. Αν και δύσκολη ερώτηση, γιατί κάθε ταξίδι είναι ξεχωριστό για μένα. Θα αναφερθώ στο ταξίδι μου στην Νέα Υόρκη. Είναι μια αστραφτερή μητρόπολη, που συνδυάζει με επιτυχία τα πάντα. Και το σημαντικότερο; Δεν σταματάει να σε εκπλήσσει.

Έχεις πρότυπα στην ζωή σου;

Ναι έχω, τους γονείς μου. Τους θαυμάζω και όσο μεγαλώνω, καταλαβαίνω ποσό δύσκολο είναι να είναι γονιός!

Θα καταφέρουμε τελικά να βγούμε από την πανδημία; Έχουμε κλείσει ένα χρόνο και τα πράγματα είναι ακόμη πολύ δύσκολα.

Όντως είναι πάρα πολύ δύσκολα αλλά από τη φύση μου είμαι αισιόδοξη. Πιστεύω ότι πλησιάζουμε προς το τέλος και σιγά σιγά θα επιτρέψουμε στην κανονικότητα. Με μέτρα, αλλά θεωρώ ότι πλησιάζουμε!