ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Ο γνωστός εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά», καταθέτει τον φάκελο της αίτησης για τηλεοπτική άδεια, με στόχο να ανοίξει νέο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας τους προσεχείς μήνες.

Σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουλίου (15:00), ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του διαγωνισμού και η ανακοίνωση των προεπιλεγέντων τηλεοπτικών σταθμών θα γίνει στις 14 Ιουλίου. Eτσι, μέχρι τότε είναι η προθεσμία για να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι αιτήσεις για χορήγηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας.

Ποια είναι η διαδικασία

H διαδικασία που έχει ορίσει η κυβέρνηση προβλέπει ότι οι φάκελοι θα κατατίθενται σφραγισμένοι. Μετά τη λήξη της προθεσμίας θα συνέλθει η αρμόδια επιτροπή και παρουσία και των εκπροσώπων των υποψηφίων, προκειμένου να ανοίξει τους σφραγισμένους φακέλους συμμετοχής για να διαπιστώσει την ύπαρξη των προαπαιτουμένων.

Η διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί από τις 12 έως τις 17 Αυγούστου, είναι όμως πιθανό να μετατεθεί για τον Σεπτέμβριο.

Πηγή:iefimerida.gr