ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Το πρόγραμμά του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν παρουσίασε επισήμως την Τετάρτη ο ΣΚΑΪ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ο σταθμός και φέτος θα βρίσκεται κοντά στο τηλεοπτικό κοινό, με πρόγραμμα που καλύπτει τα ποικίλα ενδιαφέροντά του.


Για την τηλεοπτική σεζόν 2018-19, η ενημέρωση βρίσκεται και πάλι στην καρδιά του προγράμματος του ΣΚΑΪ. Η καρδιά της ενημέρωσης “χτυπά” στον ΣΚΑΪ με δεκάωρο ενημερωτικό πρόγραμμα, με δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές που έχουν διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία. Η ενημέρωση μάλιστα δεν σταματά ούτε το Σαββατοκύριακο για τον ΣΚΑΪ, όπως δεν σταματά και η επικαιρότητα.

Tatiana_Stefanidou
Ταυτόχρονα, φέτος ο σταθμός ενισχύεται περαιτέρω στον τομέα της ψυχαγωγίας, όχι μόνο με τα μεγάλα τηλεοπτικά σόου που κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών (“The Voice”, “My Style Rocks”, “Ελλάδα έχεις ταλέντο”) αλλά και με τη νέα τηλεοπτική σειρά “Όσο έχω εσένα” που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, και θα προβάλλεται καθημερινά πριν από το δελτίο ειδήσεων. Παράλληλα, τη Δευτέρα κάνει πρεμιέρα και η Τατιάνα Στεφανίδου με την εκπομπή “Μαζί σου”.

Ο ΣΚΑΪ “μαζί σου” και στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: skai.gr