ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ CARA DELEVINGNE

Το διάσημο μοντέλο, Cara Delevingne δείχνει να απολαμβάνει την εικόνα της τα τελευταία χρόνια περισσότερο από ποτέ. Τόσο τα έντονα φρύδια της – που ήταν και είναι σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της, αλλά και τα πολύ κοντά μαλλιά της δημιουργούν μία ξεχωριστή εικόνα. Πάντα κάνει ιδιαίτερες εμφανίσεις και λατρεύει τα πειραματίζεται με το μακιγιάζ της – από απλά nudes μέχρι έντονα smokey eye.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της και φυσικά είμαστε έτοιμοι να τα καταγράψουμε και να εμπνευστούμε:

Για το μακιγιάζ “Μερικές φορές επιμελούμαι απλώς τα φρύδια, δίχως μακιγιάζ. Νομίζω ότι μου αρέσει να κάνω πολύ έντονο μακιγιάζ ή απολύτως τίποτα. Στο μακιγιάζ μου ακολουθώ το όλα ή τίποτα. Σχετικά με τα προϊόντα ομορφιάς, μου αρέσει να έχω μια πολύ καλή μάσκαρα γιατί είμαι οπαδός του έντονου βλέμματος”.

Στα μαλλιά –  “Υπάρχουν πολλά χτενίσματα και looks που κάνω με τα κοντά μαλλιά. Όταν είχα μακριά μαλλιά βαριόμουν να τα φτιάξω. Με τα κοντά μαλλιά μπορείτε επίσης να φοράτε ακόμη και περούκα – έτσι δοκιμάζετε πιο εύκολα και άλλα χρώματα και μήκη μαλλιών”.

Σχετικά με την περιποίηση του δέρματος –  ” Έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ προϊόντα αντι-γήρανσης από τώρα, γιατί όχι άλλωστε; Η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό. Ταξιδεύω πολύ και επηρεάζεται την επιδερμίδα μου – έτσι φροντίζω πολύ τα μάτια μου με κρέμες. Βέβαια, αυτό που πιστεύω είναι ότι πρέπει να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας πρώτα εσωτερικά!”

Πηγή: jenny.gr

10
10